Modes dāmas asarās – vecmāmuļa dārga zīmola somiņā ieliek ko tādu, kas sasmīdina visus

Mazdēls interneta forumā “Dcard” ierakstījis, ka viņa vecāmāte jau labu laiku staigāja ar vienu un to pašu rokassomiņu, tādēļ viņam ienāca prātā omīti pārsteigt, uzdāvinot viņai jaunu rokassomu. Gan viņš, gan viss internets bija asarās par to, ko vecmāmiņa nēsā šajā dārgajā somā!

Louis Vuitton mājaslapā soma aprakstīta kā “ietilpīga, bet ne apjomīga, tai ir īpaša uzbūve, kas neļauj izliekties tās formai, kā arī rokassomiņa būs parocīgs aksesuārs kā pilsētā, tā arī laukos.”

Interneta lietotāji pauduši sajūsminājumu par šādu notikumu un minējuši, ka jaunieša vecāmāte izmantojusi rokassomiņu tās patiesi paredzētajā nolūkā – lai ievietotu tajā produktus un lietas, kas jānogādā mājās vai cituviet. Viņa noteikti ir vismodīgākā omīte visā pilsētā.

Taivānas ziņu aģentūra vēstījusi, ka kāda vecāmāte 1000 eiro vērto prestižā franču zīmola Louis Vuitton rokassomiņu tirgus apmeklējuma laikā piepildījusi pilnu ar zivīm un citiem neiesaiņotiem pārtikas produktiem.

Februārī mazdēls iegādājās sirmgalvei jaunu “Neverfull” kolekcijas Louis Vuitton somu, bet pēc pusotra mēneša viņš ievēroja, ka vecāmāte rokassomiņā no tirgus pārnesusi hanosus jeb ta dēvētās pienzivis, kas nebija iesaiņotas plastmasas iepakojumā. Sirmgalve bija sajūsmā par somas ūdensnecaurlaidību, lai gan vairākkārt teikusi, ka jaunā rokassoma ir pasmaga.

Mazdēls paziņoja, ka nav atklājis vecaimātei somiņas patieso vērtību. Galu galā viņa bija tik patīkami iepriecināta par to, ka soma ir parocīga pirkumu ievietošanai un pārnēsāšanai tajā – tas arī ir galvenais.

Lasi vēl: Neticami – kādam nolūkam domāts uz mugursomām izšūtais dimanta formas simbols

Avots: taiwannews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment