Morfeja norādes. Ko pozīcija miegā pasaka par tavu raksturu …

Cilvēka iekšējā pasaule ir kā tumšs mežs: tās noslēpumainība un nepieejamība ir grūti atrisināms noslēpums.

Tiesa, dažas lietas joprojām spēj atklāt noteiktus cilvēka dvēseles aspektus. Jau sen zināms, ka pēc sejas izteiksmēm, žestiem, balss, gaitas, lai arī nedaudz, bet var noteikt cilvēka raksturu. Tomēr iepriekš minētās lietas ir viegli kontrolēt, ko nevar teikt par pozām, kuras ieņemam miega laikā.

Tikai miega laikā nebūs iespējams īstenot kontroli pār savu zemapziņu. Tāpēc poza sapnī bieži atspoguļo guļošā cilvēka dzīvesveidu, garastāvokli un garīgo stāvokli. Protams, pirms ienirt Morfeja – sengrieķu miega un sapņu dieva valstībā –  jūs daudzas reizes griežaties un grozāties, taču beigu beigās ieņemat pozu, kas jums ir visērtākā.

Tikai viņa pastāstīs par jūsu raksturu un par procesiem, kas ar jums notiek tagad. Vai varbūt ir pienācis laiks kaut ko mainīt uz labo pusi?

Ko nozīmē poza miega laikā

Pēc psihologu domām, sapņu laikā ir 4 galvenās pozas. To variācijas ir neskaitāmas, taču tieši šīs pamatpozīcijas veidoja pamatu tādam jēdzienam kā “nakts ķermeņa valoda”!

1.Karaliskā poza (uz muguras)

Tas ietver arī labi zināmo pozu “Zvaigznīte”, kurā cilvēks plaši izpleš rokas un kājas. Ne tikai no medicīniskā viedokļa gulēšana uz muguras tiek uzskatīta par visnoderīgāko, psiholoģiskajā aspektā “Karaliskā poza” norāda uz cilvēka veselīgu garīgo stāvokli.

Miega “karaļi” ir atvērti cilvēki, līderi, kuri staigā pa pasauli ar optimismu. Spēcīgi, pašpārliecināti indivīdi guļ šādā veidā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējiem variantiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment