Morfeja norādes. Ko pozīcija miegā pasaka par tavu raksturu …

2.Saritināšanās kamolā (embrija stāvoklis)

Visticamāk, cilvēkam, kas šajā dzīves posmā guļ šādā pozā, ir kādas nepatikšanas un problēmas. Viņš jūtas nedrošs un viņam ir nepieciešams atbalsts.

Šādi cilvēki dod priekšroku vientulībai, izvairās no trokšņainām kompānijām un bieži vien noslēdzas sevī. Tie ir talantīgi un radoši indivīdi, kuri baidās no nosodījuma un neveiksmēm.

To ir viegli pateikt, bet jums ir jāpārvar sevi un jākļūst atvērtākiem pret citiem un pasauli kopumā. Būs vilšanās, bet Veiksme mīl pārdrošos!

3.Izkliedēta poza (uz vēdera)

Šādi cilvēki visiem šķiet garlaicīgi un pārlieku pedantiski. Patiesībā viņu vidū ir daudz slēptu līderu. Viņi visu rūpīgi plāno un nopietni izturas pret tādiem sīkumiem, kuriem dažreiz pat nav jāpievērš uzmanība. Šie indivīdi ir ļoti punktuāli, precīzi, kas tiek prasīts arī no citiem.

Slēgtas personības guļ uz vēdera. Viņi prasmīgi slēpj visas savas jūtas un nodomus, jo baidās atvērties vai vienkārši nevēlas kaitēt citiem. Jums jāiemācās uzticēties citiem cilvēkiem – un tad viss izdosies.

4.Daļēji embrija pozā (uz sāniem)

Visizplatītākā ķermeņa pozīcija miega laikā. Tajā pašā laikā labroči galvenokārt guļ labajā pusē, bet kreiļi – kreisajā pusē. Gulēšana uz sāniem, nesalocoties “embrijā”, norāda, ka cilvēks ir līdzsvarots un saprātīgs. Viņš pats risina savas problēmas un vienmēr ir gatavs palīdzēt tiem, kam tas nepieciešama.

Lai gan šāds cilvēks pat netiecas kļūt par līderi, taču citiem pārliecības par viņu ir vairāk nekā pietiekami!

Mēdz teikt: “Karaļi guļ uz muguras, gudrie guļ uz sāniem, bagātie guļ uz vēdera”… Bet tas nenozīmē, ka vajag sevi savaldīt un mēģināt atgulties noteiktā pozā. Mainot savu gulēšanas stāvokli, jūs nevarat mainīt savu raksturu. Ķermeņa stāvoklis vienkārši atspoguļo to, kas gulētāju šobrīd satrauc.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment