Šī rulete ir pārsteidzoši maiga – tā burtiski izkūst uz mēles. Turklāt tās pagatavošana ir ātra un vienkārša, un nav vajadzības mīcīt mīklu.
Šajā desertā divas no gakvenajām sastāvdaļām ir konservēti persiki un biezpiens, ka viens otru ļoti labiu papildina. Biezpiens lieliski sader ar persikiem desertā, jo tā viegli krēmīgā konsistence un vieglais skābums izceļ persiku sulīgumu un dabisko saldumu. Tas piešķir ruletei patīkamu svaigumu un palīdz līdzsvarot saldumu, padarot to vieglāku un ne tik sātīgu.
Tā krēmīgums arī labi sader ar persiku mīkstumu, radot interesantu tekstūru kombināciju, kas padara desertu patīkami daudzslāņainu. Turklāt, biezpiens ir olbaltumvielām bagāts, kas padara persiku desertu ne tikai gardu, bet arī uzturvērtīgi līdzsvarotu. Tas var darboties gan kā pildījums, gan kā krēmīga piedeva, papildinot persikus un padarot desertu vieglu un garšas ziņā bagātu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Gatavojam un ķeramies klāt receptei!
Gatavošanas gaita
Biezpienam pievienoju divas olas.
Pievieno 80 gramus cukura un ar iegremdējamo blenderi sasmalciniet līdz viendabīgai masai. Jums vajadzētu iegūt masu, kas līdzīga bērnu biezpienam.
Tālāk skeo ļoti svarīgs solis!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Dēla ģimenei Bauskā es biju vajadzīga tikai, lai gatavotu un auklētu, līdz viņi mani pamanīja lidostā ar vienvirziena biļeti
- Miljonārs atlaida 37 auklītes divu nedēļu laikā: viena sieviete atklāja vienkāršu noslēpumu, kā iemantot bērnu uzticību
- Es pajautāju vecmāmiņai, ko viņi ēda Jaunajā gadā PSRS; 7 ēdieni, kas atšķiras no mūsdienu ēdieniem
- Sieva atstāja mani vienu ar bērniem un aizbrauca uz nedēļu komandējumā – kā mēs “izvilkām” šo nedēļu
- Kad vēlos garšīgas kotletes, bet man ir slinkums stāvēt pie plīts, es tās pagatavoju ar šo metodi
- Ģimene mani apsveica 60. jubilejā, taču neviens neatnesa nevienu dāvanu – tikai pašās beigās vedekla pasniedza mazu paciņu











