Šī rulete ir pārsteidzoši maiga – tā burtiski izkūst uz mēles. Turklāt tās pagatavošana ir ātra un vienkārša, un nav vajadzības mīcīt mīklu.
Šajā desertā divas no gakvenajām sastāvdaļām ir konservēti persiki un biezpiens, ka viens otru ļoti labiu papildina. Biezpiens lieliski sader ar persikiem desertā, jo tā viegli krēmīgā konsistence un vieglais skābums izceļ persiku sulīgumu un dabisko saldumu. Tas piešķir ruletei patīkamu svaigumu un palīdz līdzsvarot saldumu, padarot to vieglāku un ne tik sātīgu.
Tā krēmīgums arī labi sader ar persiku mīkstumu, radot interesantu tekstūru kombināciju, kas padara desertu patīkami daudzslāņainu. Turklāt, biezpiens ir olbaltumvielām bagāts, kas padara persiku desertu ne tikai gardu, bet arī uzturvērtīgi līdzsvarotu. Tas var darboties gan kā pildījums, gan kā krēmīga piedeva, papildinot persikus un padarot desertu vieglu un garšas ziņā bagātu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Gatavojam un ķeramies klāt receptei!
Gatavošanas gaita
Biezpienam pievienoju divas olas.
Pievieno 80 gramus cukura un ar iegremdējamo blenderi sasmalciniet līdz viendabīgai masai. Jums vajadzētu iegūt masu, kas līdzīga bērnu biezpienam.
Tālāk skeo ļoti svarīgs solis!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Postošs negaiss un krusa: sinoptiķi steidzami nākuši klajā ar brīdinājumu par laika apstākļiem ceturtdien daļā Latvijas teritorijasby Laura Blūma
- Kur izmest tualetes papīru – podā vai atkritumos, skaidroju pareizo risinājumuby Rinalds Bergmanis
- Kā barot pupiņas dažādos augšanas posmos, lai iegūtu bagātīgu ražuby Anete Vītola