Mums tik ļoti iepataikās šis biezpiena deserts, ka tagad mēs to gatavojam teju uz katrām svinībām

Šī rulete ir pārsteidzoši maiga – tā burtiski izkūst uz mēles. Turklāt tās pagatavošana ir ātra un vienkārša, un nav vajadzības mīcīt mīklu.

Šajā desertā divas no gakvenajām sastāvdaļām ir konservēti persiki un biezpiens, ka viens otru ļoti labiu papildina. Biezpiens lieliski sader ar persikiem desertā, jo tā viegli krēmīgā konsistence un vieglais skābums izceļ persiku sulīgumu un dabisko saldumu. Tas piešķir ruletei patīkamu svaigumu un palīdz līdzsvarot saldumu, padarot to vieglāku un ne tik sātīgu.

Lasi arī: Gatis beidzot ieguva savu sapņu darbu ar ļoti labu algu, bet tikai tad sākās vislielākās problēmas ģimenes dzīvē

Tā krēmīgums arī labi sader ar persiku mīkstumu, radot interesantu tekstūru kombināciju, kas padara desertu patīkami daudzslāņainu. Turklāt, biezpiens ir olbaltumvielām bagāts, kas padara persiku desertu ne tikai gardu, bet arī uzturvērtīgi līdzsvarotu. Tas var darboties gan kā pildījums, gan kā krēmīga piedeva, papildinot persikus un padarot desertu vieglu un garšas ziņā bagātu.

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Gatavojam un ķeramies klāt receptei!

 

Gatavošanas gaita

Biezpienam pievienoju divas olas.

Pievieno 80 gramus cukura un ar iegremdējamo blenderi sasmalciniet līdz viendabīgai masai. Jums vajadzētu iegūt masu, kas līdzīga bērnu biezpienam.

Tālāk skeo ļoti svarīgs solis!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk