Šī rulete ir pārsteidzoši maiga – tā burtiski izkūst uz mēles. Turklāt tās pagatavošana ir ātra un vienkārša, un nav vajadzības mīcīt mīklu.
Šajā desertā divas no gakvenajām sastāvdaļām ir konservēti persiki un biezpiens, ka viens otru ļoti labiu papildina. Biezpiens lieliski sader ar persikiem desertā, jo tā viegli krēmīgā konsistence un vieglais skābums izceļ persiku sulīgumu un dabisko saldumu. Tas piešķir ruletei patīkamu svaigumu un palīdz līdzsvarot saldumu, padarot to vieglāku un ne tik sātīgu.
Tā krēmīgums arī labi sader ar persiku mīkstumu, radot interesantu tekstūru kombināciju, kas padara desertu patīkami daudzslāņainu. Turklāt, biezpiens ir olbaltumvielām bagāts, kas padara persiku desertu ne tikai gardu, bet arī uzturvērtīgi līdzsvarotu. Tas var darboties gan kā pildījums, gan kā krēmīga piedeva, papildinot persikus un padarot desertu vieglu un garšas ziņā bagātu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Gatavojam un ķeramies klāt receptei!
Gatavošanas gaita
Biezpienam pievienoju divas olas.
Pievieno 80 gramus cukura un ar iegremdējamo blenderi sasmalciniet līdz viendabīgai masai. Jums vajadzētu iegūt masu, kas līdzīga bērnu biezpienam.
Tālāk skeo ļoti svarīgs solis!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- “Esmu strādājis par pavāru ēdināšanas nozarē 15 gadus”: kāpēc es nekad neēdu ārpus mājas un neiesaku to darīt arī jums
- Uzzināju, kāpēc mums patiesībā zvana, klusē un noliek klausuli – atklāju, kas īsti slēpjas aiz šiem dīvainajiem zvaniem
- Kāpēc mūs pievelk konkrēti cilvēki – galvenie iemesli un pievilkšanās veidi
- Manas mīļākās kotletes bez grama gaļas, kas ir ļoti vienkārši pagatavojamas, bet tik garšīgas
- Kā sagatavot krizantēmas ziemai: trīs soļi, lai nākamajā gadā tās ziedētu īpaši bagātīgi
- Ir pienācis īstais laiks sagatavot savu dārzu pirmajam sniegam – noskaidrosim kā to labāk izdarīt









