Mums tik ļoti iepataikās šis biezpiena deserts, ka tagad mēs to gatavojam teju uz katrām svinībām

Konservētus persikus sagriezu no burciņas mazos gabaliņos.

Un pievieno to biezpiena masai, visu labi samaisa.

Biezpiena pildījumu uzlieku uz lavaša maizes un vienmērīgi sadalu, malas atstājot tā, lai varētu tīt rullīti.

Lavaša maizes maliņas saloku un uzmanīgi sarullēju rullī.

Lasi arī: Šefpavāres Mollijas metode, lai iegūtu neparasti kraukšķīgus ceptos kartupeļus

Tagad pagatavosim pildījumu. Bļodā pievieno vienu olu un pievieno divas ēdamkarotes skābā krējuma. Es maisu.

Cepamtrauka apakšā uzlieku cepamo papīru, pārlieku ruleti un no augšas apsmērēju ar pildījumu.

Cepšu līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī kādas 30 minūtes.

Rulete gatava, sagriež un ēd, sanāk neticami maigs un ļoti, ļoti garšīgs.

Sastāvdaļas:

Biezpiens – 400 gr.
Konservēti persiki – 450 g (liela burka)
Olas – 2 gab.
Cukurs – 80 gr.
Lavašs – 200 g
Eļļot:
Ola – 1 gab.
Skābais krējums – 2 ēd.k.

Konservētu persiku vietā var izmantot jebkuru citu augli, piemēram, bumbierus vai nektarīnus, kas arī būs ļoti garšīgi. Iesakam jums paekeperimentēt un atrast garšu kombināciju, kas jums pašiem patīk vislabāk. Bet kā jau teicu – persiki ir mūsu ģiemenes iecienītākā versija.

Noteikti pagatavojiet šo desertu, jums tas noteikti ļoti patiks. Labu apetīti un lai izdodas!