Konservētus persikus sagriezu no burciņas mazos gabaliņos.
Un pievieno to biezpiena masai, visu labi samaisa.
Biezpiena pildījumu uzlieku uz lavaša maizes un vienmērīgi sadalu, malas atstājot tā, lai varētu tīt rullīti.
Lavaša maizes maliņas saloku un uzmanīgi sarullēju rullī.
Lasi arī: Šefpavāres Mollijas metode, lai iegūtu neparasti kraukšķīgus ceptos kartupeļus
Tagad pagatavosim pildījumu. Bļodā pievieno vienu olu un pievieno divas ēdamkarotes skābā krējuma. Es maisu.
Cepamtrauka apakšā uzlieku cepamo papīru, pārlieku ruleti un no augšas apsmērēju ar pildījumu.
Cepšu līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī kādas 30 minūtes.
Rulete gatava, sagriež un ēd, sanāk neticami maigs un ļoti, ļoti garšīgs.
Sastāvdaļas:
Biezpiens – 400 gr.
Konservēti persiki – 450 g (liela burka)
Olas – 2 gab.
Cukurs – 80 gr.
Lavašs – 200 g
Eļļot:
Ola – 1 gab.
Skābais krējums – 2 ēd.k.
Konservētu persiku vietā var izmantot jebkuru citu augli, piemēram, bumbierus vai nektarīnus, kas arī būs ļoti garšīgi. Iesakam jums paekeperimentēt un atrast garšu kombināciju, kas jums pašiem patīk vislabāk. Bet kā jau teicu – persiki ir mūsu ģiemenes iecienītākā versija.
Noteikti pagatavojiet šo desertu, jums tas noteikti ļoti patiks. Labu apetīti un lai izdodas!
Tevi noteikti interesēs
- Ielūdzu vīrieti (52) pie sevis Jelgavā, lai kopā uzceptu piparkūkas — nepagāja ne piecas minūtes, kad viņš jau bija prom: stāstu, kas nogāja greizi
- Turku uzņēmējs sajūsmā par redzēto Zinību dienas pasākumā vienā no Rīgas skolām: ”Tas tik ir kaut kas”
- Dēls palūdza visu dienu pieskatīt mazmeitu, bet ēdienu no ledusskapja ņemt nevarēju: stāstu, kā es rīkojos
- Pašizsējas puķes nav sliktākas par petūnijām: tās zied īpaši krāšņi, bet par stādiem uz palodzes var aizmirst uz visiem laikiem
- Eksperts no Austrijas PSRS ēkas dzīvoklī Rīgā ieslēdza termokameru – tās rādījumi viņu burtiski samulsināja
- Vienā no Latvijas pilsētām durvis vēris vaļā jaunais ”Rimi”, tomēr cilvēki nikni par stāvvietas noteikumiem















