Kad gribas ātri un garšīgi papusdienot vai pavakariņot, vienmēr izmantoju šo salātu recepti. To man atklāja draudzene, un šis ēdiens ir kļuvis ļoti iecienīts mūsu ģimenē.
Lai gan nē, šie ir mūsu paši iemīļotāki salāti, un tas ir pamatota iemesla dēļ! Tiem ir maiga un sulīga garša, bet gatavot tos ir patīkami: pirmkārt, nekas nav jāvāra, vienkārši sagriežam sastāvdaļas un izbaudām! Galvenais noslēpums ir augstākās kvalitātes krabju nūjiņas, sulīgas un vidēji blīvas.
Krabju nūjiņām ir maiga un nedaudz saldena garša, kas labi sader ar pārējām salātu sastāvdaļām. To tekstūra ir mīksta, bet tajā pašā laikā nedaudz stingra, kas piešķir salātiem patīkamu daudzveidību. Lai arī krabju nūjiņas nesatur īstu krabju gaļu, tās ražo no zivs (parasti no mencu vai citas baltās zivs), kas bagāta ar olbaltumvielām. Tas padara krabju nūjiņas par ekonomisku alternatīvu jūras veltēm, kas salātiem piešķir papildu uzturvērtību.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Ķeramies klāt pagatavošanai!
Būtiska informācija tiem šoferīšiem, kuri dodas uz Lietuvu – varat iekulties pamatīgās nepatikšanās
Pagatavošanas instrukcija:
Krabju nūjiņas (vai gaļu) sagriežam plānās strēmelītēs. Izmantojam vislabākās kvalitātes produktus, neskopojieties. Šo salātu pamatā ir krabju nūjiņas, kurām jābūt blīvām un sulīgām, pretējā gadījumā galīgā salātu garša bezcerīgi zudīs.
Saldo papriku sagriežam plānās sloksnēs.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk