Mūsu ģimene burtiski fano par salātiem “Sarkanā jūra”. 5 minūtes – un jau ceļu galdā

 

Uz pusēm pārgrieztiem tomātiem ar karoti izņemam vidu, lai sula nesabojātu salātus, tos “nogremdējot”. Arī tomātus sagriežam plānās strēmelītēs. Cieto sieru sarīvējam uz rupjās rīves un pievienojam salātiem.

 

Caur presi izlaižam dažas ķiploka daiviņas (var sasmalcināt ar nazi) un arī liekam bļodā ar salātiem.

 

Atliek tikai pievienot majonēzi. Pietiek ar 2 ēdamkarotēm majonēzes, viegli samaisām salātus un pasniedzam galdā.

Sastāvdaļas:

200 grami krabju nūjiņu vai krabju gaļas;

4 sarkanie tomāti;

¼ saldo sarkano piparu;

50-70 grami cietā siera;

4 daiviņas ķiploku;

2 ēdamkarotes majonēzes (vēlams mājās gatavota).

 

VIDEO: soli pa solim (Krievu.val.)

 

Salātiem nav nepieciešams savilkties, tāpēc droši novietojam tos galda centrā, neliekot ledusskapī. Tie ir ļoti maigi ēstgribu rosinoši, skaisti un neticami garšīgi. Izmēģini tos pagatavot un noteikti komentē savus iespaidus!

“Mimosa” 2.0: gardie salāti ar tunci, krekeriem un mājās gatavotu majonēzi

Krabju nūjiņas lieliski sabalansē salātu garšas, jo tās nav pārāk izteiksmīgas un neapslāpē citas sastāvdaļas. Tās labi papildina gan svaigas, gan viegli sāļas un pikantas sastāvdaļas, piešķirot salātiem harmonisku garšu.

 

Būsim arī pateicīgi, ja atzīmēsi rakstu ar “patīk” un dalīsies ar to sociālajos tīklos! Labu apetīti!

 

Leave a Comment