Uz pusēm pārgrieztiem tomātiem ar karoti izņemam vidu, lai sula nesabojātu salātus, tos “nogremdējot”. Arī tomātus sagriežam plānās strēmelītēs. Cieto sieru sarīvējam uz rupjās rīves un pievienojam salātiem.
Caur presi izlaižam dažas ķiploka daiviņas (var sasmalcināt ar nazi) un arī liekam bļodā ar salātiem.
Atliek tikai pievienot majonēzi. Pietiek ar 2 ēdamkarotēm majonēzes, viegli samaisām salātus un pasniedzam galdā.
Sastāvdaļas:
200 grami krabju nūjiņu vai krabju gaļas;
4 sarkanie tomāti;
¼ saldo sarkano piparu;
50-70 grami cietā siera;
4 daiviņas ķiploku;
2 ēdamkarotes majonēzes (vēlams mājās gatavota).
VIDEO: soli pa solim (Krievu.val.)
Salātiem nav nepieciešams savilkties, tāpēc droši novietojam tos galda centrā, neliekot ledusskapī. Tie ir ļoti maigi ēstgribu rosinoši, skaisti un neticami garšīgi. Izmēģini tos pagatavot un noteikti komentē savus iespaidus!
Krabju nūjiņas lieliski sabalansē salātu garšas, jo tās nav pārāk izteiksmīgas un neapslāpē citas sastāvdaļas. Tās labi papildina gan svaigas, gan viegli sāļas un pikantas sastāvdaļas, piešķirot salātiem harmonisku garšu.
Būsim arī pateicīgi, ja atzīmēsi rakstu ar “patīk” un dalīsies ar to sociālajos tīklos! Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Mans franču draugs reiz pagatavoja šīs dievīgās smalkmaizītes: pildītas ar mascarpone un citronu krēmu
- Kāpēc melnās skrūves nav labākā izvēle: stāstu, ko pārbaudīju praksē
- Šāda situācija raksturīga pēdējo gadu tendencēm… Meteorologs Toms Bricis prognozē sala, sniega un kārtīgas ziemas iestāšanos Latvijā
- Sinoptiķi atklāj, vai novembra mēnesis atnesīs pirmo sniegputeni: ”Katrā ziņā, viegli nebūs…”
- Kādā Preiļu veikalā redzēju kā darbinieks no banānu kastēm ņem ārā mazus maisiņus: atklāju kas tie bija
- Kāpēc kaķis izvēlas tieši tevi: 4 galvenie faktori, kas to ietekmē








