Sagriežam tomātus sloksnītēs.
Tad ņemam marinēto gurķi (vienu lielu vai divus nelielus) un sagriežam tāpat kā tomātus.
Atdzesēto vistas fileju sagriežam mazos gabaliņos.
Salātus veidojam kārtās: sākam ar vistu, tad uzspiežam majonēzi, pēc tam seko rīvēts siers, svaigie tomāti, marinētais gurķis, majonēze un sēnes. Šo procesu atkārtojam: vista, majonēze, siers, tomāts, gurķis, majonēze un sēnes.
Nobeigumā izrotājam salātus ar zaļajiem lociņiem.
Tas arī viss – salāti “Kaprīze” ir gatavi! Pirms celšanas galdā ieteicams 1-2 stundas paturēt ledusskapī, lai garšas savilktos.
Sastāvdaļas:
450 grami vistas filejas;
500 grami marinētu sēņu;
1 liels marinēts gurķis;
2 svaigi tomāti;
300 grami siera;
300 grami majonēzes;
pušķītis zaļo lociņu.
Lieliskā sastāvdaļu kombinācija padara šo salātu garšu patiesi neaizmirstamu. Noteikti pievieno tos savai nākamās ballītes ēdienkartei! Garšīgi, sātīgi un bez liekām klapatām!
Būsim pateicīgi, ja dalīsies ar šo recepti sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Skaista, bet mazliet cimperlīga: pieredzējusi dārzniece skaidro, kā kopt “ziemas puķi” ciklamenu, lai tā ziedētu kupli un krāšņi
- 1. janvārī pircējiem atvērti būs tikai divu lielveikalu tīkli: paziņo precīzus pārtikas veikalu darba laikus Ziemassvētkos un gadumijā
- Es padaru auzu putru daudz krēmīgāku un garšām bagātīgāku, tai pievienojot vienu vienkāršu sastāvdaļu — ne ūdeni
- Vīrs uzstāja ņemt līdzi vīramāti mūsu atvaļinājumā uz Turciju, bet man nācās pieņemt lēmumu, kuru šodien uzskatu par vispareizāko
- Kaimiņiene (75) no Ziepniekkalna palūdza man apliet puķes dzīvoklī, kad es pamanīju kas stāv uz galda – vairs nesveicinos ar viņu
- Gudrs japāņu triks, kā “saldināt” skābus mandarīnus: vienkārši iemērciet tos ūdenī











