Mūsu iepriekšējās paaudzes uzskatīja, ka 21.oktobra diena var sagādāt nepatīkamus brīžus, ja neievēro šīs paražas

Tautas zīmes 21. oktobrim: ko tu vari darīt

Šajā dienā cilvēki dodas uz baznīcu lūgties un aizdegt sveces. Kopumā šis laiks ir piemērots garīgai attīrīšanai. Izejot no tempļa, noteikti iedodiet nabagiem kādu monētiņu.

Ja savā ceļā satiekat cilvēkus, kuriem dzīvē paveicies mazāk nekā jums, noteikti palīdziet viņiem. Jo vairāk labu darbu izdosies paveikt 21. oktobrī, jo veiksmīgāk veiksies jau pavisam tuvā nākotnē.

Šī diena piemērota darbam. Visi uzdevumi, ko uzņematies, jums būs viegli. Jūs varat izmēģināt jaunas lietas, nebaidoties no neveiksmes.

Ir labi, ja jums ir laiks sazināties ar ģimeni. Pievērsiet uzmanību gados vecākiem cilvēkiem. Iespējams, tieši tagad vecākiem cilvēkiem ir nepieciešama jūsu uzmanība un aprūpe.

Varat uzaicināt viesus pie sevis vai sazināties ar draugiem. Iespējams, ka tie palīdzēs atrisināt kādu problēmu, kas jau ilgu laiku nodarbina jūsu domas.

 

Lasi vēl: Mana diļļu mērce vienmēr ir pirmajā vietā uz svētku galda – tā labi sader ar jebkuru ēdienu

Tautas zīmes par laikapstākļiem 21. oktobrī

Pēc mūsu senču novērojumiem, spožas zvaigznes naktī uz 21. oktobri nozīmē labu laiku tuvākajās dienās. Migla no rīta nozīmē sasilšanu. Ja dienā pūš ziemeļu vējš, ziema būs salna. Bet dienvidu vējš, gluži pretēji, sola maigu ziemu.

Zemu debesīs peldoši mākoņi drīz sola sals. Ja līdz šai dienai uz bērziem joprojām ir palicis daudz lapu, tad nākamā gada sākumā nāks pavasaris.

 

Leave a Comment