Mūsu senči 11. oktobrī īpaši uzmanīgi izvēlējās, ar ko nodarboties, jo uzskatīja, ka nepareizas darbības var novest pie 40 dienu neveiksmēm

Šī diena noteikti nav piemērota lieliem pirkumiem. Pēc tēriņiem jūs riskējat iedzīvoties parādos, un nomaksāt rēķinus būs ļoti, ļoti grūti. Neaizdodiet naudu nevienam: viņi naudu jums neatdos.

Datums nav piemērots darījumiem un līgumu parakstīšanai. Pastāv augsts maldināšanas risks. Jūs varat zaudēt savus ietaupījumus.

10. oktobrī nav ieteicams ilgi gulēt, pat ja ir brīva diena. Krievijā slimība tika prognozēta ikvienam, kurš gulēs gultā līdz pusdienām. Ja ticat zīmēm, atlieciet friziera apmeklējumu uz vēlāku laiku. Arī mājās nevajadzētu griezt matus. Nogriežot matus, jūs varat saīsināt savu dzīvi.

Senatnē meža apmeklējums tika uzskatīts par nevēlamu. Domājams, ka šajā dienā var pazust biezoknī.

Laika zīmes 11. oktobrim

Pēc putnu uzvedības 11. oktobrī var spriest, kad iestāsies īstā ziema. Ja tie lido zemu, sals iestāsies agri. Zīļu pārpilnība vēsta par maigu ziemu un bagātīgu ražu nākamajā gadā.

Lasi vēl: Laika ziņu speciālists Toms Bricis steidz iepriecināt paziņojot, kad beidzot atkal sagaidīsim +20 grādu atzīmi

Arī negaidīts pērkona negaiss 11. oktobrī vēsta par maigu ziemu bez bargiem salnām, bet sniega būs maz. 11. oktobrī ir vērts aplūkot vāveres. Ja tās vēl nav nomainījušas kažoku, jāsagatavojas bargai ziemai ar lieliem saliem.

Ja pīlādžu kokiem vēl ir daudz ogu, ziema būs barga.

Senos laikos laika apstākļi tika izmantoti, lai spriestu par to, kāds būs novembris un decembris. Saule 11. oktobrī solīja daudz jauku dienu un maz nokrišņu. Ja lija lietus vai sniga, mūsu senči ticēja, ka gada beigas būs vētrainas.

Straujš temperatūras kritums šajā dienā liecina, ka vēl nedēļu siltuma nebūs. Ja pūš ziemeļu vējš, ziema būs ļoti salna. Migla 11. oktobrī ir nākamā gada karstas vasaras priekšvēstnesis.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment