Neatmasko sevi un savus mīļos, nenodarbojies ar konservēšanu šādās dienās – dažu emuāru autoru padoms.
Kas notiek, ja jūs neklausīsiet šos padomus un tik un tā konservēsiet:
Internets saka:
Gurķi būs rūgti;
Konservēti kāposti iegūs nepatīkamu smaku. Kāposti kļūs tumšāki, kļūs mīksti un smirdēs.
Kompoti sarūgs;
Ievārījums kļūs skābs;
Tomāti saplaisās;
Esmu šeit lasījis visādas lietas. “Šajās dienās” ir tik daudz aizliegumu. Un enerģija ir slikta, un jūs nevarat krāsot matus, krāsa tos ”nepaņems”.
Pamatīgs karstums dienā un aukstums naktī: sinoptiķi ir pastāstījuši par laikapstākļiem nākamnedēļ
VIDEO:
Lasi vēl: Kāpēc pieredzējušas saimnieces, izvēloties siļķes, skatās zivij tieši acīs
Daudzi ticīgie zina, ka baznīca neatzīst tautas uzskatus, tas principā ir “dēmonisms”.
Mans viedoklis ir tāds, ka visam, ko es uzskaitīju iepriekš, nav nekādas jēgas. Labi nomazgājiet ēdienu, kārtīgi sterilizējiet burkas un vākus, dariet visu pēc instrukcijas, un jā, labs garastāvoklis padarīs mūsu konservus garšīgākus!
Tevi noteikti interesēs
- Amerikānis aizbrauca uz Latvijas Kūku ciemu, domādams, ka tur būs pikniks, bet viņš smagi kļūdījās
- Vectētiņa sālītā speķa recepte – nepērc to veikalā, bet pagatavot pats, turklāt 3x lētāk un garšīgāk
- “Es pacietīšu dzīvokļa dēļ” teica mans vīrs pēc 23 gadiem kopdzīves gadiem- tagad viņš dzīvo viens īrētā dzīvoklī
- 20.–21. decembris ir gada maģiskākā nakts, kad Tumsa paver durvis sievišķības spēkam – ko svarīgi zināt
- Šefpavārs no Jelgavas man pastāstīja, kā svētkos pagatavot daudz interesantāku rasolu: viņš tam pievieno tikai vienu neparastu sastāvdaļu
- No šīs dienas ienāks pavasaris: sinoptiķi brīdina par anomāliju, kura reti tiek novērota decembrī









