Neatmasko sevi un savus mīļos, nenodarbojies ar konservēšanu šādās dienās – dažu emuāru autoru padoms.
Kas notiek, ja jūs neklausīsiet šos padomus un tik un tā konservēsiet:
Internets saka:
Gurķi būs rūgti;
Konservēti kāposti iegūs nepatīkamu smaku. Kāposti kļūs tumšāki, kļūs mīksti un smirdēs.
Kompoti sarūgs;
Ievārījums kļūs skābs;
Tomāti saplaisās;
Esmu šeit lasījis visādas lietas. “Šajās dienās” ir tik daudz aizliegumu. Un enerģija ir slikta, un jūs nevarat krāsot matus, krāsa tos ”nepaņems”.
Pamatīgs karstums dienā un aukstums naktī: sinoptiķi ir pastāstījuši par laikapstākļiem nākamnedēļ
Lasi vēl: Kāpēc pieredzējušas saimnieces, izvēloties siļķes, skatās zivij tieši acīs
Daudzi ticīgie zina, ka baznīca neatzīst tautas uzskatus, tas principā ir “dēmonisms”.
Mans viedoklis ir tāds, ka visam, ko es uzskaitīju iepriekš, nav nekādas jēgas. Labi nomazgājiet ēdienu, kārtīgi sterilizējiet burkas un vākus, dariet visu pēc instrukcijas, un jā, labs garastāvoklis padarīs mūsu konservus garšīgākus!
Tevi noteikti interesēs
- Īsts šedevrs – kā pagatavot leģendāro Kijevas torti mājas apstākļosby Anete Vītola
- Kā mainījusies viņu dzīve un kā viņi šobrīd izskatās: seriāla “Santa Barbara” skatītāju iemīļotākais pāris – Īdena un Krūzs (video)by Laura Blūma
- Migla, lietus, dūmaka… tomēr gaidāmas arī izmaiņas: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar laika prognozi nākošajai nedēļaiby Laura Blūma