Mūžībā devies bērniņš, kurš ar savu dabiskumu un labo sirdi iedvesmoja cilvēkus visā pasaulē

Kori mamma Pixi savā vietnē Twitter paziņoja faniem sirdi plosošos jaunumus, izmantojot video, kas uzņemts no viņa guļamistabas.

“Kori nomira manās rokās šovakar tikai pēc pusastoņiem,” viņa sacīja caur asarām.

“Es šobrīd esmu viņam blakus. Viņš gāja diezgan mierīgi. Viņš  guļ savā gultā, es esmu viņa guļamistabā. Viņa kapteiņa cepure ir pie viņa galvas, un viņam virsū ir papagaiļa karogs.”

Pēc tam viņa pateicās visiem Kori faniem par atbalstu viņam un viņa YouTube kanālam, kurā viņš palielināja izpratni par savu stāvokli.

“Es vēlētos lūgt, lai jūs turpinātu Kori kanālu abonementus, mijiedarbotos ar viņa videoklipiem, jo es neļauju viņa kanālam aiziet, un paldies visiem tiem cilvēkiem, kuri mēģināja īstenot Kori vēlmi, kamēr viņš bija šeit.

“Es nezinu, ko darīt – viņš bija mans zēns,” viņa piebilda.

 

Pirms viņš devās mūžībā, viena no Kori vēlmēm bija runāt ar kapteini Džeku Sparrovu, ko viņš varēja paveikt, pateicoties Džonijam Depam.

Kādā videoklipā 60 gadus vecais aktieris uzrunāja jauno YouTube lietotāju kā pirāts, sakot: “Kapteini  Kori… Es saprotu, ka esi  YouYube kanāla cilvēks… tāpēc es saku, ka es to darīši. Priecāšos sekottavam YouTube kanālam un likšu visiem saviem draugiem arī sekot.”

“Es novēlu tev veiksmi, es esmu tavs pirmais fans kapteini Kori, visu cieņu un mīlestību,” klipā piebilda Deps.

 

Divu bērnu tēvs pat devās vienu soli tālāk uzzvanīja Kori, izliekoties, ka atrodas uz sava pirātu kuģa, un sarunājoties ar jauno zvaigzni.

Svečturu  ieskauts Deps jokoja: “Es esmu ārkārtīgi viegli uzliesmojošs, esmu starp tik lielu sveču uguni, ka baidos, ka šis piedzīvojums varētu noiet greizi.”

 

Kori YouTube kanālam Kraken the Box tagad ir 205 000 abonentu, un daudzi ir izmantojuši viņa pēdējo augšupielādi, kas tika publicēta tikai pirms dažām dienām, lai izteiktu cieņu jaunietim.

“Lidojiet augstu kapteini Kori,” rakstīja kāds lietotājs. “Tu vienmēr būsi mūsu sirdīs. Visdziļākā līdzjūtība Piksi un ģimenei.”

“Tu tagad esi paradīzē, Kori,” piebilda cits. “Paldies par katru  iedvesmas mirkli, ko esu mums devis RIP mīļais bērniņ.”

Trešais viņu raksturoja kā “īpašu” rakstnieku: “Kori atstāja tik lielu iespaidu uz internetu, kas radīja pārmaiņas bērniem visur. Viņš ir iedvesmas avots un nekad netiks aizmirsts. Mana sirds plīst par Piksiju, un es tikai vēlos sūtīt viņai un viņas ģimenei tik daudz mīlestības. Paldies, ka dalījāties ar Kori. Viņš ir tik īpašs.”

“Tas ir bijis gods un privilēģija būt daļai no katra jūsu piedzīvojuma, kaptein. Jūs bijāt drosmīgākais, iedvesmojošākais pirāts mums visiem un parādījāt, kas ir patiesa drosme un žēlastība. Jūs dzīvosit mūžīgi mūsu sirdīs, un atmiņa par jūsu  ķiķināšanām un jūsu absolūtais prieks par mammas izjokošanu vienmēr radīs smaidu. Dusi mierīgi,” zem video komentēja lietotājs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment