Mūžībā devusies slavenā dziedātāja – zvaigzne un daudzu bērnu varone; “Viņas balss mūžīgi paliek mūsu sirdīs”

Paziņojumā Facebook un Instagram Lī vecākās māsas Kerola un Nensija paskaidroja, ka Lī dažus gadus cieta no depresijas, bet diemžēl viņas stāvoklis pēdējo mēnešu laikā ir “drastiski pasliktinājies”.

“Lai gan CoCo meklēja profesionālu palīdzību un darīja visu iespējamo, lai cīnītos ar depresiju, diemžēl viņas iekšējais dēmons viņu pārņēma,” viņi rakstīja.

Lī brāļi un māsas turpināja apstiprināt, ka aktrise nedēļas nogalē bija mēģinājusi izdarīt p.a.š .n.ā.v.ī.b.u.

Viņi turpināja: “2. jūlijā viņa mājās izdarīja p.a.š .n.ā.v.ī.b.u. un tika nosūtīta uz Sli***cu. Neskatoties uz Sli***cas komandas centieniem izglābt un ārstēt viņu no komas, viņa beidzot aizgāja 2023. gada 5. jūlijā.

Pēc tam māsas godināja savu māsu un viņas izcilo karjeru, piebilstot, ka 2023. gadā ir Lī karjeras 30. gadadiena.

Paziņojumā piebilsts: “Kā CoCo ģimene mēs esam ļoti pateicīgi un pagodināti, ka mums ir tik izcila un izcila māsa. Mēs esam pateicīgi Dievam, ka viņš mums ir devis tik laipnu eņģeli.

“Mēs zinām, ka tagad viņa ir devusies uz laimīgāku vietu un vairs necieš no depresijas.

Lasi arī: Gatavoju 5 porcijas un lieku ledusskapī: pēc 3 stundām viss gatavs. Daudz garšīgāk par mazsālītajiem gurķiem

“Tagad mūsu lielākā atbildība ir rūpēties par mūsu veco māti. Es ceru, ka visi lūgsies par šo nabaga veco kundzi un atļaus mums laiku un privātumu dziedināšanai.

Māsas beidza savu ierakstu, pateicoties medicīnas personālam par viņu “nodošanos” Lī pieskatīšanai visā šajā laikā, vienlaikus cerot, ka visi “dalīsies viņas gaišajā smaidā”.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment