Muzikāls rotaļuzvedums “Kur guļ miedziņš?”

Svētdien, 4. novembrī, plkst. 12.00, Ventspils Bērnu pilsētiņā un plkst.15.00 Bērnu parkā “Fantāzija” mazajiem apmeklētājiem būs iespējā ieaijāt zvērus ziemas miegā, kā arī gatavoties Mārtiņdienas ķekatām.

Gājputni sen aizlidojuši, mājputni arī labprātāk uzturas kūtī, un pile brīnās, kāpēc dīķi klāj stikla vāks. Drīz visu zemīti pārklās baltā sniega sega, jo Mārtiņi atvērs vārtus ziemai, liekot laukus un tīrumus gulēt. Aizvien grūtāk būs zvēriņiem un putniņiem sameklēt ēdamo. Kopā ar Čučumuižas rūķiem ieaijāsim ziemas miegā tos zvēriņus, kuri dodas uz ziemas čuču alas, migās un koku dobumos.

Kopīgi padomāsim, kā palīdzēt tiem zvēriņiem un putniņiem, kuri ziemā meklēs barību.

Un, protams, gatavosimies Mārtiņdienas ķekatām. Hellovīna ķirbjos jau aizdegtas svecītes un budēlīši draiskojas pie kaimiņnamu vārtiem, gaidot našķus.

Pasākumu vada: “Čučumuiža”

Pasākumu atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība.

Ieeja bez maksas.

Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija.

Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com.

Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment