Vislabāk mīklai (rauga) pievienot nekausētu sviestu, jo kausēts sviests pasliktina mīklas struktūru.
Lai gatavos pīrāgus padarītu maigākus un mīkstākus, mīklā liek tikai dzeltenumus.
Pīrāgu mīklu izrullē pēc iespējas plānāku, lai pildījumu varētu labi izcept.
Lasi vēl: 5 laimes hormoni sievietēm: kā tos ražot dabiski
Lai pīrāga apakša nebūtu sausa, pīrāga apakšējo kārtu viegli apkaisiet ar cieti un tad ielieciet pildījumu.
VIDEO:
Pīrāgus, kas pārkaisīti ar pūdercukuru, pārziež arī ar sviestu – tas tiem piešķir patīkamu garšu.
Ja mīklā iejauc sodu, pīrāgs iznāk tumšākas krāsas ar nepatīkamu smaržu.
Tevi arī varētu interesēt
Sāls miltiem vienmēr jāpievieno tikai tad, kad ieraugs ir uzrūdzis.
Tevi noteikti interesēs
- “Šis bija grūts periods…”: aktrise Rēzija Kalniņa atklāj pēdējā gada laikā notikušo
- Kādā Preiļu veikalā redzēju kā darbinieks no banānu kastēm ņem ārā mazus maisiņus: atklāju kas tie bija
- Kāpēc kaķis izvēlas tieši tevi: 4 galvenie faktori, kas to ietekmē
- No 1. janvāra stāsies spēkā ātruma ierobežojums gājējiem – skaidrojam kurā valstī
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas
- Man piezvanīja no valsts pārvaldes un vārds pa vārdam man ”noskaitīja” 4000 eiro: kā tas beidzās









