“Nācijas pienākums”: advokāts no Ēģiptes aicina izvarot tās meitenes, kas staigā saplēstos džinsos

 

Advokāts ir ārkārtīgi sašutis par mūsdienu meiteņu ārējo izskatu un stilu, jo īpaši viņu sarūgtinot tas, ka meitenes nēsājot saplēstos džinsus, vēsta portāls Life. 

Advokāts no Ēģiptes Nabī al-Vahš ir pārliecināts, ka izvarošanu var pieskaitīt pie vietējo iedzīvotāju pienākumu pret savu nāciju. Vīrietis nācis klajā ar šādu atzinumu, ņemot vērā to, kā mūsdienās ģērbjas meitenes.

Visvairāk viņa kritikai pakļautas tās sievietes, kuras nēsā saplēstus džinsus. Advokāts piebilda, ka “uzmākšanās šādām sievietēm ir patriotisks pienākums, bet viņu izvarošana – pienākums pret savu nāciju.”

Lasi arī: Meitene piedāvāja rindā stāvošajiem cilvēkiem “minetu vai dvēseli” apmaiņā pret jauno iPhone X

Ēģiptes Nacionālajā padomē sieviešu aizsardzības lietās viskrasāk uz šo paziņojumu reaģēja Nabī al-Vašiha. Tika ziņots, ka advokātam būs jāatbild par saviem izteikumiem, jo tie pārkāpj valsts konstitūciju.

Ne velti 16. oktobrī Ēģiptes galvaspilsētu Kaira tika atzīta par pasaulē bīstamāko pilsētu sievietēm. Tā tiek uzskatīta par bīstamāko tādēļ, ka šeit ir visaugstākais risks sievietēm tikt izvarotām un fiziski aizskartām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment