Napoleons no lavaša! Piesūcināts, mīksts. Viesi šokā cik tas garšīgi un ātri

Lasi vēl: Uzziniet, kas jūs gaida septembrī, vienkārši izvēloties attēlu

Gatavo krēmu ielej bļodā un pārklāj ar pārtikas plēvi saskarē, lai uz virsmas neveidotos plēve. Atdzesējiet krēmu līdz istabas temperatūrai.

Pēc tam sagatavojiet lavašu. Mums būs nepieciešamas 7 standarta loksnes. Kopā sanāk 16*22 cm un atgriezumi. Katru loksnīti žāvē sausā pannā līdz kraukšķīgumam.

Sakuļ 200 g mīksta sviesta 3-5 minūtes ar mikseri. Sviests kļūs balts un kļūs pūkains un gaisīgs. Sviestam pa 1-2 ēdamkarotēm pievieno olu krēmu un turpina putot. Rezultāts ir garšīgs olu krēms.

Kūkas salikšana. Katru lavaša loksni apsmērē ar krēmu. Nospiediet kūkas ar rokām, lai tās būtu vieglāk sasmērēt.

Sasmalciniet atgriezumus un apkaisa tos uz kūkas augšas un sānos.

Ļaujiet kūkai ievilkties 2-3 stundas un varat to pasniegt.

Gatavā kūka ir mīksta, nav gumijota un pilnībā izmirkusi. Kūka ir mēreni salda ar bagātīgu olu krēma garšu. Kūku konsistence atšķiras no Napoleona.

Lasi vēl: Atveras jauns periods: Tamāras Globas padomi visām zvaigžņu zīmēm 2024. gada septembrim

Šī kūka ir alternatīva Napoleona kūkai. Tomēr kūka ir ļoti garšīga. Jūtieties brīvi izmēģināt!

Sastāvdaļas:

7 lavaša loksnes

 

Krēmam

1 litrs piena
3 olas
250 g cukura
1p (10 g) vaniļas cukura
3 sakrautas ēdamkarotes cietes vai miltu
200 g sviests

 

Lai viss izdodas

Leave a Comment