“Narkobalodis” nokļūst policijas redzeslokā par nelikumīgu vielu pārvadāšanu. Seko sods

Balodis bija devies nopietnā un pretlikumīgā misijā, kas viņam beidzās pavisam bēdīgi. “Narkobalodis” pārvadāja vairākas pretlikumīgas vielas un mēģināja tās nogādāt tur, kur nevienam balodim nav ļauts atrasties.

Baloža pasta galamērķis bija centrālais cietums Santarosa pilsētā, Argentīnā. Uz baloža muguras bija piestiprināta marihuāna (3,5g), recepšu medikamenti ar sedācijas efektu (44 tabletes) un USB zibatmiņa (netiek atklāts, kāda informācija tajā tika glabāta).

Ir pamats domāt, ka vainīgie bija plānojuši šī sūtījuma izpildi un cerējuši palikt nepamanīti, par cik todien Santarosas pilsētā norisinājās baložu cienītāju saiets, taču policija šādu pavērsienu bija paredzējuši un vēroja baložus ļoti rūpīgi. “Narkobalodis” tika nošauts – tas esot soda mērs, kas tiek piemērots visiem baložiem, kas cenšas cietuma teritorijā piegādāt sūtījumus.

Kā izrādās, baložu pasts ir pats efektīvākais veids kā cietumniekiem nodot nelielus sūtījumus – dienā viens balodis cietumā var paviesoties līdz pat 15 reizēm, neskatoties uz to, ka viņi cietuma teritorijā ir aizliegti!

Lasi vēl: Viņš brauca amerikāņu kalniņos, līdz pēkšņi viņam sejā ietriecās balodis (+ VIDEO)

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment