Nauda nāks aumaļām pēc 22.jūlija! Zvaigžņu eksperte Vasilisa Volodina atklāj, ka 4 Zvaigžņu zīmes jūlijā saņems negaidītus naudas ienākumus

 

Foto – Unsplash

Slavenā ezotērikas eksperte un Zvaigžņu zīmju speciāliste Vasilisa Volodina ir publicējusi prognozi šī gada jūlija beigām, un pēc viņas domām – visas Zvaigžņu zīmes sagaida ļoti piesātināts un enerģisks laiks. Taču dažiem paveiksies jo īpaši!

Runājot par darbu, viņa ir pārliecināta, ka, jo vairāk cilvēks pratīs izrādīt savas stiprās diplomātiskās puses, jo labāk. Tas šiem cilvēkiem nesīs veiksmi un nodrošinās papildus ienākumus. Pēc 22.jūlija vajadzēs atrotīt piedurknes – priekšā būs laiks ļoti produktīvam darbam, taču tikai dažiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem šis darbs nesīs patiešām lielus ienākumus. Viņa ir pārliecināta, ka tas notiks ar 4 Zvaigžņu zīmēm. Tieši šīm Zvaigžņu zīmēm būs pienācis

Neatkārtojami veiksmīgs laiks! Ekspertu padomi, kā piesaistīt bagātību un veiksmi katrai Zvaigžņu zīmei Mēness periodā no 23. līdz 31.jūlijam

Auns

Volodina ir pārliecināti, ka Auni nepavisam nevarēs sūdzēties par naudas trūkumu. Šis laiks viņiem būs ļoti produktīvs un vienlaikus arī pozitīvs. Turklāt ienākošā nauda būs stabila, un būs maz riska, ka tā var kaut kur “pazust”. Viņa gan atgādina Auniem, ka nevajadzētu kļūt slinkiem un gaidīt, ka viss notiks “pats par sevi”, nauda būs tikai tad, ja Auni attiecīgi arī ieguldīsies.

Vēzis

Arī Vēžiem pēc 22.jūlija gaidāms gana produktīvs laiks. Tomēr tieši mēneša beigās Vēžiem vajadzētu arī padomāt par atpūtu un savu labsajūtu. Jo, ja neizdosies atjaunot enerģiju, nebūs arī spēka, par ko strādāt. Tāpēc Vēžiem ir ļoti būtiski šajā laikā uzkrāt spēkus, lai vēlāk pieslēgtos aktīvajai naudas plūsmai.

Foto – Unsplash

Strēlnieks

Arī šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem gaidāms ļoti labvēlīgs laiks. Un tas sola tieši peļņas pieaugumu, turklāt ne jau šādu tādu, bet ļoti, ļoti iespaidīgu. Tomēr līdzīgi kā Vēžiem, arī Strēlniekiem ir jādomā arī par savu atpūtu. Jo, ja tās nebūs, nebūs arī nekā cita.

Laika eksperti prognozē sarežģītas vasaras beigas: Augusts nesīs trakas laika apstākļu izmaiņas

Mežāzis

Pēc ekspertes vārdiem ceturtais lielais veiksminieks ir Mežāzis. Šajā Zvaigžņu zīmē dzimušie arī sagaidīs patīkamus pārsteigumus, un ļoti iespējams, ka tieši naudas veidā. Starp citu, tieši jūlija beigās viņiem ieteicams padomāt par izglītību – piemēram, to papildināt kādos noderīgos kursos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment