Naudas koka mēslošana, kas nodrošinās bagātīgu ziedēšanu un labu auga stāvokli

Naudas koks ir viens no populārākajiem un nepretenciozākajiem telpaugiem. Tomēr, lai panāktu sulīgu ziedēšanu un nodrošinātu tā veselību, ir nepieciešams nodrošināt augu ar pareizu barošanu.

Naudas koks tradicionāli tiek uzskatīts par veiksmes un labklājības simbolu, īpaši fengšui praksē, kur tam piedēvē spēju piesaistīt pozitīvu enerģiju un finansiālu stabilitāti mājās vai birojā. Naudas koks ir ļoti izturīgs augs, kas neprasa īpašu aprūpi, padarot to ideālu tiem, kuriem nav daudz pieredzes dārzkopībā vai laika, lai bieži rūpētos par augiem. Tas labi panes sausumu un prasa laistīšanu tikai reizi pāris nedēļās.

Tas var dzīvot ļoti ilgi, ja to pienācīgi kopj. Tas aug lēni, bet gadu gaitā kļūst par iespaidīgu dekoratīvu augu, kas var kalpot kā ilgstošs mājas dekors. Tāpat kā daudzi telpaugi, naudas koks palīdz attīrīt gaisu, absorbējot oglekļa dioksīdu un izdalot skābekli. Tas var uzlabot iekštelpu gaisa kvalitāti un radīt veselīgāku vidi.

Tas ar savām gaļīgajām, spīdīgajām lapām un kompaktu formu ir pievilcīgs telpaugs, kas labi iederas dažādos interjera stilos un telpās – gan dzīvojamajā istabā, gan birojā.

 

Preiza barošana

Viens no efektīvākajiem līdzekļiem ir rauga šķīduma izmantošana.

Rauga šķīdums ir vienkāršs, pieejams un vienlaikus efektīvs veids, kā barot savu istabas augu. Raugs satur daudzas labvēlīgas vielas, kas stimulē augšanu, stiprina sakņu sistēmu un veicina pumpuru veidošanos. Tas ir lielisks veids, kā uzturēt augu veselīgu, neizmantojot ķīmiskos mēslošanas līdzekļus.

Rauga mēslojuma sastāvdaļas: 10 g saspiesta rauga, 2 litri silta ūdens un šķipsniņa cukura.

 

Kā pagatavot rauga šķīdumu: 10 g saspiesta rauga izšķīdina 2 litros silta ūdens. Pievienojiet šķipsniņu cukura, lai aktivizētu raugu. Tas paātrinās rūgšanas procesu. Rūpīgi samaisa un atstāj maisījumu uz nakti siltā vietā, lai tas ievilktos.

Tomēr ir būtiski šo škīdumu pareizi lietot! Par to rakstā turpmāk!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment