Naudas koka mēslošana, kas nodrošinās bagātīgu ziedēšanu un labu auga stāvokli

Rauga mēslojuma lietošana

Sagatavoto šķīdumu no rīta var izmantot naudas koka laistīšanai. Procedūru atkārtojiet ik pēc divām nedēļām, lai augs vienmērīgi augtu un attīstītos. Šķīduma atlikumus var izmantot citu istabas augu barošanai.

Rauga piedevas galvenie ieguvumi ir tie, ka visas sastāvdaļas var viegli atrast tuvākajā veikalā, padarot šo metodi ekonomisku. Turklāt raugs ir bagāts ar B grupas vitamīniem, aminoskābēm un minerālvielām, kas stimulē sakņu attīstību un aktīvu augu augšanu. Šis šķīdums ir pilnībā dabīgs un nesatur ķīmiskas vielas, tāpēc tas ir drošs augiem un videi.

Nepārsniedziet ieteikto lietošanas biežumu – pietiek ar vienu reizi 2 nedēļās. Tāpat izvairieties no pārlieku intensīvas barošanas. Nepārspīlējiet ar mēslojuma lietošanu, jo tas var negatīvi ietekmēt augu. Lai pastiprinātu barošanas iedarbību, nodrošiniet dadžiem pietiekamu apgaismojumu un savlaicīgu laistīšanu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Regulāri mēslojot ar raugu, jūsu naudas koks kļūs ne tikai spēcīgs un veselīgs, bet arī priecēs jūs ar bagātīgu ziedēšanu. Ievērojot šos vienkāršos padomus, jūs varēsiet pārvērst savu naudas koku par īstu skaistu rotu savās mājās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment