Naudas panākumi un laimīgā loterijas biļete! Ezotērikas eksperte Vasilisa Volodina 3 Zvaigžņu zīmēm augusta sākumā apsolījusi fenomenālus panākumus

Foto – Unsplash

Vasilisa Volodina trim Zvaigžņu zīmēm 2024. gada augusta sākumā apsolījusi finansiālus panākumus, turklāt dažiem no viņiem jāiegādājas loterijas biļetes! Jo veiksme būs viņiem blakus. 

Eksperte iesaka, ka svarīgākās lietas un darījumus ieteicams atlikt tieši uz augusta sākumu, bet pārējo laiku, ja vien iespējams – veltīt atvaļinājumiem un atpūtai. Vai vismaz nedaudz censties samazināt savu ikdienas rutīnu. Īpaši uzmanīgiem jābūt visiem, kuri vēlas riskēt, piemēram, ja runa ir par darbu.

Kas attiecas uz risku, to atļauties var tikai Auna zīmē dzimušie. Prognozes sola, ka tieši Auniem augusta sākumā ir lielas izredzes – tās ieraudzīt un izmantot. Turklāt tieši pašā mēneša sākumā ir liela varbūtība, ka viss izdosies tieši tā kā ir plānots. Jo veiksme stāvēs Auniem tieši blakus. Volodina arī paredz, ka Auni pratīs savas labās īpašības parādīt visā krāšņumā.

Foto – Pexels

Lasi vēl: Neticami maigs, aromātisks un fantastiski garšīgs ēdiens: tā omleti gatavo Turcijā (recepte)

Bet tie, kas dzimuši Vēža zīmē, var plānot svarīgas sarunas laika posmā no 4. līdz 8.augustam. Saskaņā ar Zvaigžņu karti, eksperte ir pārliecināta, ka tieši šajā laikā viņiem tiks dotas visas iespējas “piesaistītas naudas plūsmu”. Viņa iesaka šajā periodā Vēžiem risināt profesionālas dabas jautājumus, piemēram, parakstīt jaunus līgumus un citus svarīgus dokumentus.

Grūti apmācāmi, ne pārāk draudzīgi un pat bīstami: speciālisti nosaukuši 10 suņu šķirnes, kas neder saimniekiem – iesācējiem

Lasi vēl: Mana omīte atklāj, kura sastāvdaļa padara biezpiena plāceņus tik garšīgus, ka tie pazūd 2 minūtēs

Volodina arī pārliecināta, ka augustā veiksme pavadīs arī Lauvas. Prognoze augusta sākumam attiecībā uz Lauvām sola, ka no 4. līdz 11.augustam šai zīmei izdosies viss iecerētais, neatkarīgi no tā, ko viņi līdz tam paspējuši izdarīt vai ne. Visticamāk, viņi noslēgs arī kādu ļoti izdevīgu vienošanos vai pat izvilks laimīgo loterijas biļeti – veiksme Lauvas pavadīs visdažādākajās dzīves sfērās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment