Naudas plūsma un veiksme: Andžela Pērla atklāj 3 zvaigžņu zīmes, kurām oktobra otrajā pusē veiksies

Ezotērikas speciāliste Andžela Pērla norādījusi, ka šī gada oktobra otrā puse būs ārkārtīgi pozitīva dažām zodiaka zīmēm saistībā ar karjeras un finanšu jautājumiem.

Runājot tieši, šie cilvēki piedzīvos fantastiskus panākumus.

Patiesībā speciāliste ir pārliecināta, ka attiecībā uz finansēm šogad neveiksmīgi periodi nevienam netiek prognozēti, un īpaši labvēlīgi būs 17. un 21. oktobris.

Planētu ietekme īpaši izpaudīsies 3 zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, kuri piedzīvos nozīmīgas pārmaiņas savos ienākumos un karjeras pozīcijā.

Vērsis

Saskaņā ar Pērlas prognozēm, šīm zvaigžņu zīmēm gaidāmi panākumi karjeras jomā. Viņa uzskata, ka tuvākajās dienās šo zīmju ietekme būtiski pieaugs, un līdz ar to palielināsies arī viņu ienākumi. Vēršu finansiālā situācija kļūs vēl stabilāka pēc 21. oktobra.

Šajā laikā iespējami lieli finanšu darījumi, un palielināsies arī darba apjoms. Taču viņi saņems pienācīgu atalgojumu par savu ieguldīto darbu.

 

Svari

Svariem 2024. gada oktobris nesīs atzinību, un mēneša vidū viņiem var tikt piešķirta prēmija vai kāda cita atlīdzība par darbu. Šajā laikā pastāv arī iespēja iepazīties ar savu otro pusīti.

Ja Svariem jau ir attiecības, oktobra trešā nedēļa būs lielisks laiks, lai pavadītu to kopā ar savu mīļoto. Mēneša trešās dekādes beigas būs īpaši labvēlīgas ceļojumiem, un, ja viņi plāno atvaļinājumu, tas, visticamāk, būs veiksmīgs.

Mežāzis

Andžela Pērle prognozē šīs zīmes pārstāvjiem jaunas attiecības un ienākumu pieaugumu. Finansiālie panākumi visticamāk būs sagaidāmi pēc 17. oktobra, un šajā laikā pastāv lieliska iespēja saņemt dārgu dāvanu.

Pēc 21. oktobra Mežāžiem situācija kļūs nedaudz sarežģītāka. Prognoze liecina par lielu aktivitāti, kas var radīt daudz mājsaimniecības vai darba uzdevumu, kas jāizpilda. Mēneša beigās tomēr sākas labvēlīgs periods atpūtai un sevis palutināšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment