Neatkārtojami veiksmīgs laiks! Ekspertu padomi, kā piesaistīt bagātību un veiksmi katrai Zvaigžņu zīmei Mēness periodā no 23. līdz 31.jūlijam

Foto – Unsplash

Jaunava

Tu esi nedaudz piemirsis par savu mīļoto cilvēku un tas nav labi – tas ļoti slikti ietekmē jūsu attiecības. Palutini viņu ar gardām vakariņām vai aizved kādā romantiskā pastaigā gar jūru.

Svari

Kļūsti radošs! Atlaid savas bremzes! Pat, ja tu šaubies, ka kaut kas var neizdoties, tas nepavisam nav iemesls, kāpēc nepamēģināt. Kā zināms, nekļūdās tikai tie, kas neko nedara…

Skorpions

Īstais laiks sākt mācīties. Esi jau sen gribējis apgūt, piemēram, spāņu valodu? Ir īstais brīdis sākt ar to nodarboties un piepildīt savas ieceres.

Strēlnieks

Tu jau kādu laiku savā profesijā jūties iesprūdis? Jā, šis ir īstais laiks, kad spert drosmīgus soļus un nomainīt savu profesijas sfēru. Un kas ir pats labākais – tev viss izdosies!

Foto – Unsplash

Mežāzis

Bet tev ir pienācis laiks atpūsties. Dodies atvaļinājumā, jo esi cītīgi strādājis visu šo laiku, un savu atpūtu esi patiešām nopelnījis.

Ūdensvīrs

Tu esi daudz laika pavadījis mācībās vai darbā, un maz laika pavadījis kopā ar saviem draugiem. Tāpēc šis ir tas brīdis, kad tev beidzot ir jāatrod laiks, lai parādītu saviem draugiem, ka neesi par viņiem aizmirsis.

Zivis

Tev ir pienācis laiks doties sēņot, ogot, vienalga, ko – bet dodies dabā. Dabas spēks tevi uzlādēs un pēc tam tu “gāzīsi kalnus”!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment