Nedabūsiet atpakaļ ne centa! Nosauktas 3 Zvaigžņu zīmes, kurām līdz maija beigām nekādā gadījumā nevajag nevienam aizdot naudu

Foto – Pexels

Ezotērikas speciālisti agrāk jau atklāja, ka maija mēnesī dažas Zvaigžņu zīmes var nonākt finansiālās grūtībās, un šķietami, ka tādos brīžos vienkāršākais veids ir aizņemties naudu no kāda drauga, kolēģa vai radinieka, vai ne? Tagad eksperti nosaukuši tās zīmes, kurām nekādā gadījumā šo naudu aizdot nevajag nevienam – ne savam labākajam draugam, ne arī kādam citam!

Zvaigžņu eksperti ir pārliecināti, ka šīs 3 Zvaigžņu zīmes to izdarot, atpakaļ nesaņems nevienu centu! Tāpēc pat tad, ja kāds “raud”, ka jūs esat viņa pēdējā cerība un naudu viņš atgriezīs no savas “pirmās algas”, neticiet! Neļaujieties pierunāt, jo tas jums vēlāk sagādās lielu vilšanos un sirds sāpes…

Un tā, kuras tad ir tās Zvaigžņu zīmes, kurām maija jānotur stingra stāja un jāatsaka visiem, kas lūdz palīdzību?

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Mežāzis

Tev jābūt uzmanīgam ar saviem finanšu līdzekļiem un arī, starp citu, ar investīcijām! Neriskē ar ienesīgiem piedāvājumiem un neieguldi naudu arī tad, ja tev kāds apgalvo, ka šajā biznesā ieguldīties ir droši – patiesībā zvaigznes rāda, ka tā ir patiešām ļoti slikta ideja. Tāpat arī līdz pat pašām maija beigām nekādā gadījumā neaizdot naudu arī privāti – kā jau raksta sākumā minēts – atpakaļ nedabūsi nevienu centu.

Kurām zīmēm vēl maciņš jātur cieši slēgts?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment