Nedēļas finanšu prognoze: dažas no zodiaka zīmēm gūs lielu labumu no 13. līdz 19. maijam

Svari

Nevelti visu savu laiku darbam: panākumi profesionālajās lietās prasīs spēku, kas nozīmē, ka tev ir jābalansē darbs ar atpūtu – tikai tā varēsi paveikt visu ieplānoto un pat vairāk.

Skorpions

Jābūt īpaši uzmanīgam pret to, kas notiks ap tevi: no sarunām, kuru fragmenti var izskanēt nejauši, dzims ideja, kas būs vairāk nekā auglīga.

Strēlnieks

Nav vēlams aizņemties naudu, pat ja to spiež nestabila finansiālā situācija: būs viegli ieslīgt parādos, bet atmaksāt tos var sagādāt nopietnas grūtības.

Mežāzis

Lai augstākstāvošo acīs sevi parādītu no labākās puses, tev nāksies upurēt mierīgu un izsvērtu darba grafiku, taču rezultāts – jauna projekta veidā – būs tā vērts.

Ūdensvīrs

Svarīgu jautājumu – arī finansiālu – risinājums nāks no zemapziņas, tāpēc vispirms pievērs uzmanību sapņiem – tajos būs svarīgas norādes.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Zivis

Profesionālās un finansiālās problēmas nespēsi atrisināt viens pats, tev būs jāizmanto sakari – gan lietišķie, gan personīgie.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment