Nedēļas finanšu prognoze: dažas zodiaka zīmes gūs lielu peļņu no 24. līdz 30. jūnijam

Jaunava

Domājot par to, kas iepriecinātu pašiem sevi, zīmes pārstāvjiem nepieciešams tērēt naudu tam, kas saistīts ar nemateriālo pasauli – piemēram, iegādāties biļetes uz teātri vismaz uz pāris izrādēm.

Svari

Materiālās problēmas, kas pastāv zīmes pārstāvjiem, šonedēļ atrisināsies pašas no sevis – it kā ar burvju palīdzību, taču tas nenozīmē, ka jums vajadzētu zaudēt kontroli pār procesu.

Skorpions

Laiks, kad varēsi uzņemties finansiālu risku, ir ne tikai iespējams, bet arī nepieciešams, taču varēsi uzvarēt ar vienu nosacījumu: savas rīcības sekām jābūt rūpīgi aprēķinātām.

Ikvienu sagaida bagātīga jāņogu raža. Es atklāju savu “noslēpumu”: kā pabarot krūmus jūnijā-jūlijā

Strēlnieks

Labdarība ir šīs zīmes īpašā iezīme, un viņi ir gatavi atdot citiem visu, kas viņiem ir, arī savu pēdējo kreklu – burtiskā nozīmē: šonedēļ viņi šo īpašību varēs parādīt simtprocentīgi.

Mežāzis

Zīmes pārstāvjiem, kuri nodarbojas ar uzņēmējdarbību, zvaigznes iesaka parakstīt svarīgus līgumus un slēgt darījumus, kas paredzēti ilgtermiņa un finansiālam labumam.

Ūdensvīrs

Veiksmīgi finansiālā ziņā šajā laikā būs tikai tie, kuri spēs kompetenti noteikt prioritātes, izvēloties darbam svarīgāko un līdz ar to arī finansiāli izdevīgāko projektu.

Zivis

Peļņu, lai cik dīvaini tas nebūtu, nesīs projekti, kas pirmajā brīdī šķiet absolūti nerentabli – lai tos pieņemtu darbā, tev būs jāieklausās savā intuīcijā.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment