Nedēļas horoskops (11. – 18. decembris)

Dvīņi Šo nedēļu uzsāksi ļoti labi, iespējams, ka ne tik produktīvi, cik varētu, bet emocionāli jutīsies lieliski, par spīti laika apstākļiem un aukstumam. Šo nedēļu ieteicams pavadīt kopā ar draugiem vai mīļotā cilvēka kompānijā. Sarunas tevi iedvesmos un uzmundrinās!

Vēzis Šonedēļ citiem būsi plecs uz kura paraudāt, atbalstot un žēlojot citus. Neaizmirsti arī pats par sevi! Iespējams, ka pēdējā laikā esi pārāk daudz pašuzupurējies citu dēļ, bet atpakaļ neko neesi saņēmis. Laiks pievērsties sev, sakārtot domas un uzlabot savu emocionālo stāvokli!

Lauva Iespējams, ka kādam kritīsi uz nerviem, kāds tevi apskaus, bet citi – aprunās. Lai vai kā, ap tev šonedēļ virmos visai negatīva enerģija, tāpēc ieteicams uzticēties tikai pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Var gadīties, ka par sevi dzirdi apkaunojošas vai nepatiesas baumas – neļauj tam sevi ietekmēt!

Jaunava Šīs nedēļas veiksmes talismans būs prasme komunicēt. Liktenis tev var piespēlēt vairākas situācijas, kur būs jāspēj labi pārliecināt citus par savu taisnību. Nezaudē savu pašpārliecinātību šajā jautājumā – zodu augšā un uz priekšu!

Svari Atkārtoti kāpsi uz viena un tā paša grābekļa. Citi no kļūdām mācās ātri, bet tev šonedēļ tas prasīs īpašu piepūli. Neiespringsti! Reizēm ir pamatīgi jāizgāžas, lai pēc tam uzvarētu. Nepadodies pie pirmajām grūtībām, dari visu, kas tavos spēkos, līdz neesi sasniedzis savu mērķi!

 Skorpions Lai arī cik ļoti tev patiktu norādīt uz citu kļūdām un tās izcelt, šonedēļ centies tam nepievērst uzmanību. Iespējams, ka citu acīs tu izskaties pēc tirāna, kurš prasa pārāk daudz – esi mazliet mierīgāks, ja vien nevēlies, lai nīdēju skaits pieaug. Centies vairāk komunicēt un uzlabot attiecības ar apkārtējiem!

Strēlnieks Neļauj sev slinkot – vēlāk par to var nākties dārgi maksāt! Šīs nedēļas nepadarītie darbi vēlāk kalpos kā papildus slodze, kas būs radusies tavas slinkošanas rezultātā. Neļauj tam notikt – sāc nedēļu ar pilnu sparu! Lai motivētu sevi, mēģini atrast kādu, ar ko to darīt kopā.

Mežāzis Vari apsvērt domu par sporta zāles apmeklēšanu un veselīga dzīvesveida uzsākšanu, taču šoreiz būsi noskaņots nepadoties pusceļā. Tu spēj vairāk, nekā tev šķiet – atceries to! Ieteicams pavadīt vairāk laika ar ģimeni un satuvināties.

Lasi arī: Otrās pusītes horoskops visām zodiaka zīmēm – kāda otrā pusīte tev vajadzīga atbilstoši zodiaka zīmei

Ūdensvīrs Vēlēsies uzmanību un citu atziņas, tomēr, lai to iegūtu, sākumā jābeidz sēdēt uz veciem lauriem un jārīkojas, lai sasniegtu vēl vairāk! Iespējams, ka rezultāts šoreiz nebūs redzams tik ātri, cik tev gribētos, tāpēc jau laicīgi nobruņojies ar pacietību un nezaudē ticību sev!

Zivis Šonedēļ tev var uznākt vēlme sākt gatavoties svētkiem un pamazām pirkt dāvanas saviem mīļajiem. Tomēr būtu jāatceras arī par to, ka nauda kokos neaug, tāpēc esi prātīgs! Šī solās būt visai jauka un pozitīva nedēļa. Neļauj skauģiem bojāt tavu garastāvokli!