Nedēļas horoskops: no 23. līdz 29. oktobrim Svari mainīs darbu, Ūdensvīri atradīs mīlestību, prognoze visām zodiaka zīmēm

Uzzini, kas tevi sagaida visu nedēļu.

AUNS

Laiks solās būt labvēlīgs darba un karjeras ziņā. Tomēr neaizmirstiet par savu personīgo dzīvi. Jums būs jāuzlabo attiecības ar saviem mīļajiem. Ļaujiet sev būt romantiskam.

 

VĒRSIS

Nedēļa būs notikumiem bagāta. Jums ir jāpieņem daudz svarīgu lēmumu, kas nākotnē īpaši ietekmēs jūs un jūsu mīļos. Pirms kaut ko darāt, padomājiet ar savu galvu. Jūsu iekšējā balss jūs nepievils.

DVĪŅI

Būs smagi jāstrādā, lai atrisinātu visas sakrājušās problēmas. Daudzos veidos jūsu pārmērīgā neatlaidība nepalīdzēs ātri sasniegt to, ko vēlaties. Jums būs nepieciešama palīdzība. Nevilcinieties jautāt viņai.

 

VĒZIS

Finanšu veiksme tevi nepametīs. Varēsi gūt labus papildus ienākumus. Galvenais ir mēģināt neiztērēt visus saņemtos līdzekļus. Glabājiet tos. Tie būs nepieciešami, lai piepildītu savu loloto sapni.

LAUVA

Nāksies saskarties ar iekšējām pretrunām, kas traucē attīstīties. Lai no tiem atbrīvotos, ieskaties sevī. Visu var mainīt, ja spēj samierināties ar sevi. Meditācijas prakse palīdzēs jums atrast savu laimi.

 

JAUNAVA

Kad atbrīvosies no visa nevajadzīgā un pāriesi no darba uz attiecībām, viss kļūs daudz vieglāk. Jūs gaida virkne romantisku randiņu un dedzīga mīlestības apliecinājuma.

Lasi vēl: “Viņi atradīs burvju pakavu”: 3 zodiaka zīmes oktobra pēdējās dienās atradīsies uz baltās dzīves svītras

Pat ja jums tas nav īsti vajadzīgs, tas vismaz jūs uzjautrina.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment