Nedēļas horoskops: no 23. līdz 29. oktobrim Svari mainīs darbu, Ūdensvīri atradīs mīlestību, prognoze visām zodiaka zīmēm

 

SVARI

Šis ir labvēlīgs brīdis lieliem pirkumiem. Ir pienācis laiks īstenot sen plānoto. Atteikšanās un sevis meklēšana virzīs jūs uz šo lēmumu. Tevi gaida laime.

 

SKORPIONS

Nesteidzieties dzīvot. Mēģinot ātri tikt galā ar sāpīgu problēmu, jūs riskējat saskarties ar citu kritiku. Ņem vērā viņu vārdus, bet nekādā veidā neapvainojies. Jūsu labo attiecību atslēga ir pacietība un piedošana.

STRĒLNIEKS

Šī nedēļa būs veiksmīga profesionāli. Ļoti drīz jūs saņemsiet jaunu amatu vai paaugstinājumu. Esiet gatavs tam, ka jums būs jāizdara nopietnas izvēles, kas saistītas ar situācijas uzlabošanu jūsu ģimenē.

 

​MEŽĀZIS

Šis jums ir finansiālas nestabilitātes laiks. Ja vēlaties tikt paaugstināts un palikt virs ūdens, esiet gatavs tam pielikt daudz pūļu. Uz šī fona attiecībās pastāv liela nopietnu skandālu un strīdu iespējamība. Sakārtojiet savu darbību. Netērējiet viņiem savu enerģiju. Nākotnē viss nostāsies savās vietās.

ŪDENSVĪRS

Tevi sagaida jaunas romantiskas attiecības. Neskatoties uz visu jūsu piesardzību, satiktais cilvēks kļūs jums mīļš un mīlēts. Tajā atradīsi sevis un savas iedvesmas atspulgu.

 

ZIVIS

Šī nedēļa solās būt smaga emocionāli. Pastāv liela hronisku slimību saasināšanās iespējamība. Mēģiniet parūpēties par sevi. Ja jūtaties slikti, palieciet mājās.

Lasi vēl: Sešas zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātākas 2023. gada novembrī

Centies izvairīties no stresa un nepadoties negatīvām emocijām, lai saglabātu sirdsmieru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment