Nedēļas horoskops: Vērsis atrisinās problēmas, un Zivis atteiksies no azartspēlēm, prognoze visām zvaigznāju pārstāvjiem

Svari.

Bieži jūs rīkojaties kā miera uzturētājs, bet tagad jums tas būtu jāatsakās. Ieņemiet neitrālu pozīciju un mēģiniet neiejaukties citu cilvēku attiecībās, ja nevēlaties palikt vainīga. Jūsu skarbums un tiešums var izraisīt nopietnus konfliktus. Īpaši grūti būs attiecībās ar priekšniecību vai kolēģiem. Centieties būt maigāks un mierīgāks.

Skorpions.

Būs reālas iespējas kāpt pa karjeras kāpnēm. Jūsu priekšnieki vēro jūsu darbu, tāpēc turpiniet darīt to, kas jums padodas vislabāk. Atcerieties, ka veiksme nāk tiem, kas cenšas, un jūsu centieni noteikti nepaliks nepamanīti. Perioda vidū iespējama nepatīkama tikšanās ar kādu senu paziņu – nenoliecies, atgādinot viņam par senām aizvainojumiem.

Strēlnieks.

Jūs noliekat problēmas malā un pēc tam aizmirstat par tām. Kādu dienu noteikti pienāks laiks tām stāties pretī, tāpēc sāc pamazām risināt sakrājušās lietas. Ja jūs uz kādu esat pievērsis uzmanību, tagad ir laiks rīkoties. Jūsu pārliecība un šarms palīdzēs jums iekarot jūsu simpātijas labvēlību. Ģērbieties silti, izvairieties no pārpildītām vietām: tagad jūs esat īpaši neaizsargāti pret slimībām, kas pārnēsā gaisā.

Mežāzis.

Iemācieties pareizi sadalīt savu brīvo laiku, lai nesūdzētos par savu veselību. Jūs esat pieradis uzņemties vairākas lietas vienlaikus, nemaz nedomājot par to, vai jums būs laiks tās pabeigt. Ja turpināsi tādā pašā garā, tu būsi pilnībā izsmelts. Tērzējiet ar draugu pa tālruni, skatieties savus iecienītākos seriālus vai dodieties iepirkties. Tas palīdzēs dažādot jūsu ikdienu. Neaizmirstiet par fiziskajām aktivitātēm, ja vēlaties uzturēt formu.

Ūdensvīrs.

Iespējamas pēkšņas garastāvokļa maiņas, tāpēc esiet uzmanīgi. Jebkurš sīkums var tevi saniknot, centies koncentrēties uz mieru un harmoniju, lai pagaidītos līdz nedēļas beigām. Ja ir kāds, ar kuru vēlaties iepazīties labāk, speriet pirmo soli un uzaiciniet viņu uz randiņu. Saskaņojiet savus izdevumus ar ienākumiem. Vienaldzība pret veselību ne pie kā laba nenovedīs.

Zivis.

Vai alksti pārmaiņas, bet vai velc sevi līdz apakšai? Jāatbrīvojas no cilvēkiem, kuri uzsūc tavu enerģiju un vēlmi atgriezties pagātnē. Jūs beidzot esat pārstājis uzticēties citiem, saskaroties ar nodevību. Jums nevajadzētu atteikties no absolūti visiem.

Lasi vēl: Liktenis dod vēl vienu iespēju: februāris šīm zīmēm būs glābiņš – laime un bagātība ir tepat aiz stūra

Tu kļūsi traks, ja būsi viens ar savām domām un pārdzīvojumiem. Neaizraujieties ar azartspēlēm, laime tagad nav jūsu pusē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment