Neiedomājama cietsirdība pret 13 gadīgu meiteni un viņas gaidāmo bērniņu!

dallas

Šie ģimenes locekļi izvēlējās izpaust savu attieksmi pret stāvoklī esošo meiteni bez nekādiem sirds apziņas pārmetumiem …

Pasaule ir pilna ar slimiem cilvēkiem, tomēr kaut ko tādu ir grūti pat iedomāties!

 

 

Dalasā, Teksasas štatā, tika arestēti 4 ģimenes locekļi, jo viņi bija piedalījušies 13 gadīgās radinieces piekaušanā.

Vēl cits pusaudzis tika aizturēts par meitenes seksuālu izmantošanu.

Kad ģimenes locekļi uzzināja, ka meitene jau ir 8 grūtniecības mēnesī, viņi baidījās, ka sociālie dienesti viņus par to varētu sodīt, tāpēc paši nolēma “tikt galā” ar radušos situāciju.

Sākotnēji meitenei tika iebarotas vairākas kontracepcijas tabletes, “avārijas” kontracepcijas tabletes un kanēļa tabletes. Ģimenes locekļi saprata, ka tas neiedarbojas, sāka meiteni fiziski ietekmēt, līdz brīdim, kad bērns tika dabūts laukā.

Topošā māmiņa tika piespiesta pie grīdas un kāds cits uzsēdās uz viņas vēdera un izdarīja lēkājošas kustības uz tā, kamēr pārējie dauzīja un spārdīja viņas vēderu. Varmākas iedeva meitenei spilvenu, kurā viņa varēja kliegt pārdzīvojot sitienus un, lai nepamodinātu citus ģimenes locekļus vai kaimiņus.

Varmācība sākās aptuveni 23:00 un ilga līdz 05:00 rītā, kad pāri darītāji pamanīja, ka no meitenes biksītēm sāk sūkties asinis. Viņa tika ievietota vannā, kur tika izspiests viņas mirušais bērns un viņa zaudēja samaņu.

Tikai pēc tam viens no ģimenes locekļiem paņēma nedzīvo zīdaini, aiznesa to uz pagalmā esošo grilu un centās to sadedzināt. Tas neizdevās, tāpēc nolēma to vienkārši kaut kur izmest.

Visi apsūdzētie ir aizturēti un gaida tiesa spriedumu.

Avots: mirror.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">m</cite>

    jkk,

  • <cite class="fn">innna</cite>

    omg:(

  • <cite class="fn">ggf</cite>

    Tā kā kaut kādā psihopātiskā šausmenē . Murgs pilnīgs.

  • <cite class="fn">[email protected]</cite>

    Cerams,vini dabūs muža ieslodzījumu,vai vēl labāk būtu-elektrisko krēslu !!!

  • <cite class="fn">arprats</cite>

    kkas pratam neaptverams

  • <cite class="fn">TROLLIS</cite>

    tikai nošaujot lai velti need maizi

  • <cite class="fn">raimonds</cite>

    Tikai nošaut uz līdzenas vietas , tādām varmākām dzīves pasaulē nav 1
    Apbrīnoju šo meitēnu , Lai Dievs dod viņai veselību bet varmākas piesiet pie koka sadedzināt dzīvus vai nošaut uz sitiena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • <cite class="fn">PODZINA :)</cite>

    Taadiem zveeriem pat cietums un nosausana buutu par maz, vinjus vajadzetu spiidzinaat un paleenaaam nogriest pa vienai kermena dalinai, lai vini arii zin ko noziimee saapes….

  • <cite class="fn">tas</cite>

    Un visi brīnās kāpēc es ienīstu cilvēkus !

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    arprac

  • <cite class="fn">rommels</cite>

    nav brīnums!amerika ir noziedznieku valsts!to dibināja isūtītie par noziegumiem!tagat tāda impērija,ka atļaujas demokrātiski islaktēt veselas valstis!

    • <cite class="fn">asteriks</cite>

      “nav brīnums!amerika ir noziedznieku valsts!to dibināja isūtītie par noziegumiem!tagat tāda impērija,ka atļaujas demokrātiski islaktēt veselas valstis!”

      Piedodiet, bet Austrāliju nevis Ameriku. Tā ir ļoti liela kļūda no jūsu puses, jo Ziemeļamerika un Austrālija turklāt ir divi dažādi kontinenti, ne tikai valstis!
      Šeit daži citāti ar vēsturiskiem faktiem:

      “Pirmais ASV atklājējs, kas ar savu ekspedīciju kļuva pasaules slavens, un kurš pats to pat nenojauta, bija Kristofers Kolumbs. Viņš piestāja pie San Salvadoras salas 1492. gadā. Šo ekspedīciju finansēja Spānijas karalis. 16. gadsimtā Spānijas ieceļotāji sāk atklāt jaunās zemes, ceļot nometnes un iekārtojoties uz dzīvi, tas notika tagadējā Floridas teritorijā.
      17. gadsimtā vairums ieceļotāji ieradās no Anglijas, Nīderlandes, Zviedrijas, Vācijas, Francijas un vēlāk no Skotijas un Ziemeļīrijas. Tika ievesti vergi no kolonijām.
      1775. gada 19. aprīlī sākās Amerikas Revolūcija.”

      “1606 g. holandiešu jūrasbraucējs Villems Janczons piestāj pie Austrālijas ziemeļu krasta. Redzot Austrālijas tuksnešaino un nabadzīgo dabu, necenšas pētīt zemes iekšieni.
      1770 g. Austrālijā ierodas kapteinis Džeimss Kuks. Redzēdams, ka „ne colla” no zemes nav apstrādāta, viņš ieņem Austrāliju un pasludina to par Lielbritānijas īpašumu.
      Ar 1788 g. sākas Austrālijas kolonizācija. Ierodas pirmie ieceļotāji – zaldātu apsargāti 750 angļu katordznieki. Tiek nodibināta noziedznieku kolonija, tādā veidā izveidojas Sidneja.”

      • <cite class="fn">Anonīms</cite>

        Vispār jau Ameriku atklāja Vikingi, ne Kolumbs! Taču, kam tagad vēsturiski fakti- cilvēki ir palikuši tik nežēlīgi! Cik slimiem jābūt, lai vispār līdz kam tādam aizdomātos?
        Es nodotu šādus linču tiesai!

  • <cite class="fn">Annija</cite>

    visp[ār jau jūs esat pamuļķi, ka ticat tik stulbiem rakstiem. ja tā būtu nelabvēlīga ģimene, tad bērnu viņi paturētu pabalstu dēļ.šitādu bulšitu raksta, lai savāktu jūsu muļķīgos lapu lasīšanas klikšķus, lai pēc tam var piedāvāt reklāmas vietu ar augstu apmeklētību. savukārt jūs uzvelkaties, jo tā jau esat nelaimīgi ar savu sūdīgo dzīvi un šī ir brīnišķīga iespēja palamāt kādu citu un pašausmināties, ka citiem iet vēl sūdīgāk.
    nez vai dzentlmenis.lv un brivbridis.lv un zeltene.lv ir vieni autori / īpašnieki? lētums spiežas pa visām porām laukā.

  • <cite class="fn">nu</cite>

    vikingi viltoja karti 😀 tomer Ameriku atklaja Kolumbs 🙂

  • <cite class="fn">oskars</cite>

    vinus dzivus sadedzinat vajadzeja vaijprac

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      nežēlīgs noziegums pret nedzimušo bernu,bet to mazgadīgo plancku,kas 13 gadu vecumā piekopj dzimumdzīvi-man personīgi nav žēl nemaz. 13 gados ir jāmācās skolā,nevis jāsameklē bērns un jāuzgrūž vecākiem(lai kādi tie arī nebūtu)uz kakla,par attaisnojumu sev stāsta,ka esot izvarotas! Un kamēr sabiedrības acīs viss būs kārtībā,ka 10 un 12,13 gadīgi skuķi dzemdē-tikmēr tā arī ies. Izlaista un pagrimusi visās jomās un visās valstīs ir jaunā paaudze,kas zina tikai savas tiesības,bet absolūti neorientējas savos pienākumos.

  • <cite class="fn">Anonīmā</cite>

    Pilnīgi piekrītu -“nežēlīgs noziegums pret nedzimušo bernu,bet to mazgadīgo plancku,kas 13 gadu vecumā piekopj dzimumdzīvi-man personīgi nav žēl nemaz. 13 gados ir jāmācās skolā,nevis jāsameklē bērns un jāuzgrūž vecākiem(lai kādi tie arī nebūtu)uz kakla,par attaisnojumu sev stāsta,ka esot izvarotas! Un kamēr sabiedrības acīs viss būs kārtībā,ka 10 un 12,13 gadīgi skuķi dzemdē-tikmēr tā arī ies. Izlaista un pagrimusi visās jomās un visās valstīs ir jaunā paaudze,kas zina tikai savas tiesības,bet absolūti neorientējas savos pienākumos.”

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu. Nāc uz manu saitu, atradīsi tur detalizētu instrukciju. Un tu varēsi skaistu sieviešu bildes skatīties ne tikai internetā, bet arī savā virtuvē un guļamistabā.

Leave a Comment