Neizmetiet veco kosmētiku: 6 atjautīgi veidi, kā izmantot nagu lakas un krēmus mājās

Jūs lietojat kosmētiku, lai koptu sevi, bet varbūt nezināt, ka tā ir lieliski piemērota arī citu mājoklī esošo priekšmetu kopšanai.

Kā ekonomiski izmantot vecās kosmētikas atlikumus nelieliem mājas darbiem, lasiet tālāk.

Nagu laka var glābt jūsu apavus no skrāpējumiem

Ja uz jūsu apaviem ir skrāpējumi, nesteidzieties uztraukties. Parastā nagu laka šādos gadījumos var būt lielisks glābējs. Izvēlieties piemērotas krāsas nagu laku un uzklājiet to uz bojātās apavu vietas, vienmērīgi to izkliedējot. Ļaujiet tai labi nožūt, un jūsu mīļākie apavi atkal izskatīsies kā jauni!

Micelārais ūdens baltām zolēm

Vai jūsu iecienītāko sporta apavu zole ir kļuvusi pelēka no netīrumiem? Neuztraucieties, vienkāršs micelārais ūdens var viegli atgriezt tām krāsu. Vienkārši samitriniet kokvilnas disku ar micelāro ūdeni un maigi noslaukiet zoli. Pēc dažām minūtēm jūsu apavi atkal izskatīsies svaigi, it kā jūs tos tikko būtu nopirkuši.

Nagu lakas noņēmējs notīrīs jūsu flīzes

Nagu lakas noņēmējs nav paredzēts tikai manikīram. Ja uz jūsu flīzēm ir sakrājušies netīrumi, tas var arī palīdzēt no tiem atbrīvoties. Pievienojiet nedaudz lakas noņēmēja siltam ūdenim, iemērciet drānu un noslaukiet flīzes. Pēc tam flīzes spīdēs tīras, kā pēc profesionālas tīrīšanas.

Šampūns, kas nav piemērots matiem, ir piemērots vilnas mazgāšanai

Ja jūsu matu šampūns nav attaisnojis jūsu cerības, neizmetiet to prom. Tas noderēs vilnas drēbju mazgāšanai. Šampūns maigi attīrīs maigo audumu un saglabās to mīkstu un elastīgu. Jūsu iecienītākie vilnas džemperi un šalles būs mīkstas un patīkamas pieskārienam, it kā tikko no veikala.

Krēms rokām ar beigušos derīguma termiņu atjaunos ādas mēbeles

Nesteidzieties izmest rokas krēmu, kam beidzies derīguma termiņš, – to varat izmantot ādas mēbeļu kopšanai. Vienkārši uzklājiet krēmu uz ādas virsmām, kārtīgi to ieberzējiet un atstājiet uz dažām minūtēm. Pēc tam noslaukiet krēma pārpalikumu, un jūsu dīvāns vai krēsls atkal izskatīsies spīdīgs un kopts.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Kondicionieris pasargās jūsu krānu no rūsēšanas

Ja jums ir palicis matu balzams, kas jums nederēja, tas būs lielisks aizsargs jūsu vannas istabas vai virtuves krāniem. Balzams veido aizsargslāni uz metāla, novēršot rūsas veidošanos. Vienkārši uzklājiet nedaudz balzama uz krāna virsmas, noslaukiet ar mīkstu drānu un baudiet tīru un spīdīgu virsmu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment