Ir mēģinātas ābolu, ķirbju, auzu pankūkas, bet mēs nejauši esam atraduši recepti pankūkām ar desu. Tas ir kas patiesi interesants un mazie bērni par tām ir sajūsmā
Piedāvājam jūsu uzmanībai ļoti drosmīgu recepti ātrai maltītei! Tās gatavošanas vienā no posmiem jūs savērtu domāt, ka gatavojat rasolu. Tās ir tieši tik pat krāšņas, košas un raibas gatavošanas laikā. Klāt jūs varat pievienot sev tīkamās garšvielas, jo mēs labi zinām, ka gaumes atšķiras un daudziem piemēram negaršo hmeli-suneli garšviela, jo nevar nepiekrist – tā ir interesanta un gaumes jautājums.
Turklāt cik ir pieredzēts, bērniem tā negaršo. Ja vēlaties iepriecināt mazākos ēdājus, iesakām pievienot saldo papriku vai garšvielas vistas gaļai. Tās būs maigākas. Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.
Pagatavošanas metode:
1.Dziļā bļodā ievietojiet 4 tases miltu un visas garšvielas. Visu samaisa. 2.Pievieno 3 olas, augu eļļu. 3. Pievienojiet ūdeni, līdz iegūstat bieza skābā krējuma konsistenci. 4.Sajauc ar mikseri līdz gludai.
5.Desiņas un papriku sagriež kubiņos, pievieno sakapātus zaļumus pēc garšas. Sajauc pildījumu un mīklu. 6.Pannā uzkarsē eļļu, liek klāt pankūkas un pārklāj ar vāku. un apcep no abām pusēm 3 minūtes.
Sastāvdaļas:
Milti – 4 glāzes
Provansas garšaugi – ½ tējk.
piparu maisījums – 1 tējk.
kurkuma – 1 tējk.
hmeli-suneli – 1 tējkarote
sāls – 1 tējk.
soda – 1 tējk.
augu eļļa – 4 ēdamk.
vistas olas – 3 gab.
Doktora desa – 300 g
kūpināta desa – 150 g
sarkanā un dzeltenā paprika – 1 gab.no katras
dilles, pētersīļi daudzums pēc izvēles
Lasi vēl: 5 populārākās smakas, no kurām, izrādās, kaķi baidās visvairāk
Apcepot arī pankūku otru pusi, ieteicams samazināt uguni un uzlikt pannai vāku, tādejādi pankūkas iekšpusē vienmērīgāk nogatavosies un iegūs papildus sulīgumu, neļaujot mitrumam iztvaikot. Pasniedz ar savu iecienīto mērci. Labu apetīti!