Nekad neesmu ēdusi garšīgākas aknas; Paņēmu vecu padomju recepti un sagatavoju to jaunā veidā

Kādu dienu es atcerējos vecu padomju recepti un tik ļoti gribēju to pagatavot. Tāpēc es nolēmu vakariņās palutināt sevi un savu ģimeni ar tik gardu cienastu.

Bet ne tīri pēc vienas receptes, bet es visu darīju nedaudz savādāk.

Cik lieliski tas izrādījās! Es nekad neesmu ēdusi garšīgākas aknas, un ģimene bija absolūti sajūsmā. Šodien es jums parādīšu savu jauno versiju. Ja jūs to pagatavosiet, jūs to nenožēlosiet. Es nesniegšu sliktu padomu, jūs zināt.

Varbūt kāds jau gatavo šādi vai varbūt kādam ir savi noslēpumi, jebkurā gadījumā rakstiet komentāros. Un es tikai ļoti vēlos jums to parādīt un lai jūs izmēģinātu šo konkrēto metodi. Manuprāt, viņš ir viens no labākajiem aknu gatavošanā.

Ko un kā darīt

Tātad, sāksim gatavot. Un pirmā lieta mums, protams, ir aknas. Labāk ir ņemt vistas aknas, tās ir maigākas. Bet, ja vēlaties, varat ēst liellopu un cūkgaļu. Gatavošanā atšķirības nebūs. Ja nu vienīgi gatavojoties.

Rūpīgi izskalojam aknas, noņemot nevajadzīgās lietas plēvju veidā un visādas neglītas un cietas lietas. Ne-vistas variantā būs nedaudz jāpačubina un jāizmērcē, lai nepaliek ne smakas. Un ar vistas aknām nekas cits nav jādara.

Aknas sagriežam mazos gabaliņos, liekam bļodā, pievienojam sāli un piparus. Apkaisa ar miltiem un vienkārši samaisa. Ja kādam ir ērti vienu gabalu apviļāt miltos, arī tas nav aizliegts. Bet šis veids, manuprāt, ir vienkāršāks.

Liek uzkarsētā pannā ar augu eļļu. Pagrieziet uguni virs vidējas un apcepiet gabalus 3 minūtes no katras puses. Aknām no augšas vajadzētu brūnēt līdz gaiši zeltainai garozai.

Izņem aknas no pannas un izkausē uz tām gabaliņu sviesta. Liekam pannā sīpolus un apcepiet 5 minūtes uz tās pašas uguns. Sīpolu vajadzētu būt daudz, gandrīz proporcionāli aknu daudzumam.

Kamēr sīpoli cepas, pagatavo pildījuma mērci. Ņem skābo krējumu, pievieno dažus sausus aromātiskus garšaugus, sāli un piparus pēc garšas.

Lasi vēl: Palodze vairs nav auksta, un no šuvēm vairs nepūš- izdevās visu izdarīt arī bez pieredzes

Atšķaida ar ūdeni un enerģiski maisa ar slotiņu vai dakšiņu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Leave a Comment