Tālāk uz saceptiem sīpoliem liek apceptās aknas un visu pārlej ar mūsu skābā krējuma mērci. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, samazina siltumu līdz minimumam un vāra uz lēnas uguns apmēram 7 minūtes.
Un pašās beigās, kad viss gatavs, izspiež ķiplokus un visu pārkaisa ar zaļumiem. Man ļoti garšo ar zaļajiem sīpoliem. Pētersīļi un dilles šajā ēdienā neder tik labi.
Sastāvdaļas:
Vistas aknas – 300 g
Milti – 2 ēd.k.
Sīpoli – 200 g
Skābais krējums – 2 ēd.k.
Aromātiskie augi – 1 tējk.
Ūdens – 100 ml
Sāls, pipari, ķiploki – pēc garšas
Sviests – 30 g
Augu eļļa – cepšanai
Nu, vai jums patika mana versija? Vai šī nav patiešām jauka recepte? Tas ir ātrs un vienkāršs, un tajā pašā laikā tam ir interesants pavērsiens.
Tā es savā veidā apstrādāju veco recepti skābā krējuma mērcē. Sanāca tik garšīgi, ka visiem čaukstēja ausis un tās vienā mirklī tika apēstas.
Lasi vēl: Sajaucu banānu ar auzu pārslām, pievienoju olu un ieliku cepeškrāsnī; Parādīšu, kas no tā sanāca
Un tas neskatoties uz to, ka mana ģimene nav pārāk sajūsmā par aknām.
Tevi noteikti interesēs
- “Omniva”, “DPD” un “Venipak” brīdina visus iedzīvotājus: ”To ir jāizdara pēc iespējas ātrāk”
- Cilvēki, kuri aiziet pensijā laimīgi un paliek tādi arī ilgtermiņā, parasti piekopj šos 7 ikdienas paradumus
- “Cik ļoti laiki ir mainījušies” teica mana vīramāte, kad es sacēlu vētru par Omnivas kurjeru, kas kavējas; “Agrāk tādu pat nebija”
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- Veterinārārsti brīdina: populārajā raidījumā “Ķepa uz sirds” izskanējusi informācija, kas nav patiesa










