Nekad nemazgājiet šīs divas līdzīgās lietas kopā: izplatīta kļūda, kas var jūs pārsteigt

Eksperti ir atklājuši, kura izplatīta kļūda var sabojāt jūsu veļas mašīnu un saīsināt tās kalpošanas laiku.

Šī kļūda, visticamāk, nenobeigs jūsu veļas mašīnu, taču tā var saīsināt tās kalpošanas laiku un novest pie dārgiem remontiem vai pat nepieciešamības to nomainīt.

Tas var jūs pārsteigt, bet eksperti kā galveno kļūdu nosauc dvieļu un veļas mazgāšanu kopā. Un tas ir pārsteidzoši, jo netīru dvieļu vai palagu salikšana kopā ir izplatīts ieradums, ko veic arī daudzi no mums.

Netīru dvieļu vai gultasveļas salikšana kopā ir izplatīts ieradums, un daudzi cilvēki domā, ka tā var ietaupīt laiku vai ūdens patēriņu. Tomēr eksperti stingri iesaka to nedarīt un mazgāt šos priekšmetus atsevišķi.

Tiek norādīts, ka šie priekšmeti ir dažāda biezuma, materiāla un svara. Rezultātā dvieļu biezums var ne tikai sabojāt gultas veļu, bet arī lēnām sabojāt veļas mašīnas cilindru.

“Ja jūs, tāpat kā daudzi no mums, vienā veļas mazgāšanas reizē sakraujat netīrus dvieļus, palagus un segas pārvalkus, jūs varat nevajadzīgi sabojāt savu veļas mazgājamo mašīnu,” sacīja sadzīves tehnikas eksperts Mets Airess.

Lasi vēl: Lielisks miegs vasaras karstumā. Šie triki palīdzēs jums ātri aizmigt un labi atpūsties

Pēc ūdens pievienošanas mazgāšanas laikā šo priekšmetu svars ievērojami palielinās, kas nozīmē, ka jūs, iespējams, pārsniedzat savas veļas mazgājamās mašīnas ieteicamo svara ierobežojumu. Laika gaitā pārāk liela slodze var izraisīt gultņu un cilindra vārpstas bojājumus. Dvieļi, palagi un segas pārvalki, mazgājot tos kopā, veido vienu kopumu, kas mazgāšanas laikā var sablīvēties, bojājot veļas mašīnas cilindru un iekšējās daļas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Turklāt dvieļiem un palagiem mēdz būt atšķirīgi mazgāšanas un žāvēšanas cikli. Tāpēc, sadalot veļas mazgāšanas ciklus dažādās pakās atkarībā no to temperatūras diapazona un materiāla, jūs nodrošināsiet, ka abi priekšmeti tiek pienācīgi iztīrīti, neriskējot, ka veļas mašīna nodilst.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment