Nekad neņemiet šīs lietas no cilvēka rokām, pat ja kāds jums tuvs cilvēks to pasniedz, tā zog veiksmi

Kāpēc tuvi cilvēki var pārraidīt negatīvu ietekmi?

No pirmā acu uzmetiena var šķist, ka tuvi cilvēki, piemēram, radinieki vai draugi, nevar nodarīt ļaunumu, pat ja viņi kaut ko nodod no rokas rokā. Tomēr pat vislabvēlīgākie cilvēki, paši to nezinot, var kļūt par negatīvas ietekmes avotu. Piemēram, cilvēks var jums uzdāvināt priekšmetu, nezinot, ka uz tā “palika” negatīvā enerģija no iepriekšējā īpašnieka vai no negatīvām situācijām, kas notikušas viņa dzīvē.

Dažreiz skaudība, pat neapzināti, var izraisīt objektu pārnešanu ar negatīvu enerģiju. Piemēram, ja jūsu draugs vai radinieks ir greizsirdīgs par jūsu panākumiem, viņi var neapzināti nodot jums savas negatīvās jūtas caur objektu. Šādos gadījumos ir svarīgi būt uzmanīgam pret to, kā jūtaties, saņemot dāvanas vai citus priekšmetus, īpaši, ja pēc tam jūsu dzīvē sākas problēmas.

Kā pasargāt sevi no negatīvās ietekmes?

Atteikties no preces

Ja jūtaties neērti, pieņemot kādu konkrētu priekšmetu, vislabāk ir pieklājīgi atteikties. Jūsu intuitīvā sajūta var būt pirmais signāls, ka objektam ir negatīva ietekme.

Tīrīšanas līdzekļi

Ja jūs joprojām pieņemat kaut ko, kas izraisa šaubas, to var notīrīt. Lai to izdarītu, varat izmantot ūdeni, sāli, uguni vai citas tīrīšanas metodes. Piemēram, jūs varat mazgāt lietu tekošā ūdenī, apkaisīt to ar sāli vai turēt virs sveces liesmas, garīgi iztēlojoties, kā viss negatīvais pazūd.

Lūgšana vai burvestības

Lūgšanas vai aizsardzības burvestības var palīdzēt neitralizēt negatīvo ietekmi. Ja jūtat, ka jūs ietekmē negatīvi spēki, varat izlasīt lūgšanu par attīrīšanu vai aizsardzību.

Amuletu un amuletu izmantošana

Aizsardzības amuleti var palīdzēt izveidot enerģijas barjeru un pasargāt jūs no negatīvām ietekmēm. Nēsājiet līdzi amuletus, piemēram, krustu, lauru lapu vai citu simbolu, kas ir jums tuvu, lai pasargātu sevi no negatīvās enerģijas.

Lasi vēl: Uz kuriem pirkstiem jānēsā gredzeni, lai piesaistītu veiksmi

Intuīcija un apziņa

Ir svarīgi ieklausīties savā iekšējā balsī. Ja jūtat, ka kaut kas nav kārtībā, uzticieties savai sajūtai. Dažreiz mūsu zemapziņa var uztvert lietas, kas ir ārpus mūsu racionālās uztveres, un sūta signālus, lai brīdinātu mūs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment