Nekad nenovietojiet spoguli šajās vietās

 

Kur guļamistabā nevar kārt spoguli: paliksi bez spēka un veselības

Galvenā vieta, kur guļamistabā nevar pakārt spoguli, ir pretī gultai. Atcerieties to uz visiem laikiem: guļošs cilvēks nekad nedrīkst atspoguļoties spogulī, jo tas var negatīvi ietekmēt viņa fizisko un garīgo veselību. Šeit ir vēl daži iemesli, kas pārliecinās jūs nenovietot spoguli šajā vietā:

spogulis var izsūkt visus spēkus no guļoša cilvēka,

cilvēks var nonākt depresijā

var mainīties emocionālais stāvoklis, kas novedīs pie nepamatotas agresijas un pat konfliktiem ar mīļajiem.

Šie noteikumi attiecas pat uz skapjiem. Tāpēc padomājiet divreiz, pirms pērkat savai guļamistabai skapi ar spoguļdurvīm.

Cik spoguļiem jābūt mājā?

Dizaineri saka, ka harmoniskam interjeram dzīvoklī vai mājā jābūt vismaz diviem spoguļiem. Tomēr to skaitam nav ierobežojumu. Galvenais ir pievērst uzmanību spoguļu atrašanās vietai dzīvoklī. Ideāli ir piekārt spoguļus šādās vietās:

pretēji dārgiem interjera priekšmetiem – tādā veidā jūsu mājoklis būs piesātināts ar bagātības enerģiju un uzlabosies jūsu finansiālais stāvoklis,

pretī grāmatu plauktiem – iedzīvotāji kļūs gudrāki, un zināšanas tiks apgūtas vieglāk.

Ja plānojat dibināt ģimeni, zīmes iesaka mājā uzstādīt jaunu spoguli. Tādā veidā jūs varat izveidot savu mājīgu pavardu, nesaindējot atmosfēru ar spogulī jau uzkrāto enerģiju. Bet neaizmirstiet par vienu vissvarīgāko noteikumu – spoguļi nedrīkst atspīdēt viens otrā.

Lasi vēl: Atrodīs zelta raktuves: zodiaka zīmes, kas no 17. oktobra saņems iespēju kļūt bagātām

Tādā veidā jūs varat netīšām izveidot enerģijas koridoru, pa kuru mājā ienāks tumšs spēks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment