Nekad nepavadiet viesus ar šiem vārdiem, citādi mājā nebūs naudas, bet problēmas sekos viena otrai

Mēs visi bieži pieļaujam kļūdu un atvadāmies no viesiem ar šiem vārdiem! Ar šiem vārdiem saistās būtiska informācija, ar kuru es dalos kā enerģētiskais psihologs, un ir zināšanas, ar kurām ar mani dalījās mana vecmāmiņa.

Esmu Nataša Elberga, vairāk nekā 23 gadus nepārtraukti praktizējoša krīzes psiholoģe, enerģētiskā psiholoģe, bestselleru autore, mentālās transformācijas un jebkuru dzīves situāciju korekcijas ar īpašu enerģētisko prakšu palīdzību metodikas autore.

Seno laiku pareģojumi un tradīcijas ir unikālas, pieredzē iegūtas zināšanas, sena gudrība, ko apstiprina fakti, un nav jēgas tos ignorēt – viss izdosies arī bez mūsu ticības.

Šādas zināšanas palīdz mums apzinīgāk izturēties pret vārdiem, kurus mēs bieži vien sakām no ieraduma, “jo tā ir pieņemts”, nedomājot par to enerģiju, kas gadsimtiem ilgi ir uzkrājusies katrā vārdā.

Sacīja – tapa! Tā ir radīts Visums, tā esam radīti mēs un mūsu dzīve.

Ap sevi mēs visu radām tādā pašā veidā: mēs sakām – un tas kļūst! Cik svarīgi ir vienmēr runāt ar saprātu.

Ir noteikti vārdi, kurus mēs visi sakām bez domāšanas, no ieraduma, katru reizi, kad pavadām savus viesus, un ar to mēs uzreiz bloķējam naudas plūsmu!

Mēs radām spēcīgu naudas enerģijas aizplūšanu no mūsu mājas! Un ne tikai! Ar šiem vārdiem mēs veicinām arī garīgās un miesas labsajūtas enerģijas sabojāšanu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment