Nekad vairs nepērku saldējumu: tikai 10 minūtes un “Plombīrs” ir gatavs kā veikalā! (Bez saldējuma aparāta, ledus utt.).

Izmēģiniet šo recepti vienu reizi, un jūs vairs neskatīsieties uz veikala saldētavām. Tas ir lētāk nekā kvalitatīvs saldējums no veikala, un turklāt daudz garšīgāks.

Ikviens, kurš nomēģina manu saldējumu, netic, ka tas ir mājās gatavots. Nevajag izņemt saldējumu no saldētavas un maisīt vairākas reizes, man viss ir vienkārši un viegli.

Vasara tuvojas, un kā gan var atteikties no auksta saldējuma? Veikalā atrast patiešām garšīgu un kvalitatīvu saldējumu var būt dārgi, tāpēc es izvēlos to gatavot pati. Manējais ir vēl labāks un garšīgāks!

Mans vīrs šo saldējumu sauc par “īsto,” un es viņam piekrītu! Mana saldējuma recepte ir tik vienkārša un ātra, ka to nevar neizmēģināt – pagatavošana aizņem ne vairāk kā 10 minūtes!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Cilvēkiem garšo Plombīra saldējums, jo tas ir krēmīgs, bagātīgs un gatavots no kvalitatīvām sastāvdaļām. Tā vienkāršā un tīrā garša, nostalģiskā vērtība un gludā tekstūra padara to īpaši pievilcīgu.

Sastāvdaļas:

Saldais krējums 33% vai 23% tauku – 500 g

Kondensēts piens – 250 ml.

Vanilīns – pēc izvēles, varat pievienot riekstus.

Pieaugušajiem varat pievienot šampanieti – 250 ml.

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment