Pagatavošanas gaita:
Ņemam 500 g krējuma ar 33% tauku, var arī ņemt 23%. Bet jo treknāks saldais krējums, jo garšīgāks saldējums! Es saputoju saldo krējumu ar parasto mikseri, man tas aizņem aptuveni piecas minūtes.
Nav nepieciešams sasniegt stadiju, kad saldais krējums ir saputojies stingrās putukrējuma putās.
Vienkārši izvelciet caur putukrējumu ar karoti, ja karotes radītajā bedrīte neaiztek, tad esat pabeidzis. Triks: lai krēmu ātri saputotu, saldajam krējumam jābūt ļoti labi atdzesētam.
Pievienoju 250 g iebiezinātā piena, pēc izvēles vanilīnu.
Jūs varat apstāties pie šīm sastāvdaļām un neko vairāk nepievienot. Bet, man būs saldējums pieaugušajiem, vēlos pārsteigt draudzenes: pievienoju 250 ml. šampanieti. Ak, un manas meitenes būs sajūsmā par šādu saldējumu!
Sajauc ar mikseri pirmajā ātrumā, lej veidnēs un sasaldē līdz sacietē. Nebūs kristāli!
Ja gatavojat bērniem, tad tikai krējumu, iebiezinātu pienu, vaniļu. Iegūstiet īstu saldējumu. Dekorē pēc vēlēšanās: es pievienoju nedaudz zemeņu ievārījuma un skaisti dekorēju ar ķiršiem un jasmīna ziediem. Manuprāt, apkalpošana nav sliktāka par restorānu. Piekritīsiet?!
Tevi noteikti interesēs
- Šo kļūdu dēļ kabači vienkārši sapūst dobē – profesionālu dārzkopju padomi, kā izvairīties no problēmasby Anete Vītola
- 8. jūnijs senos senču ticējumos: 4 lietas, kas jādara šajā dienā, lai piesaistītu labklājību un veiksmiby Laura Kārkliņa
- Sinoptiķi strauji mainījuši prognozes uz jūnija mēnesi: ”Peldkostīmus vēl varat nepirkt”by Sandra Ločmele