Pagatavošanas gaita:
Ņemam 500 g krējuma ar 33% tauku, var arī ņemt 23%. Bet jo treknāks saldais krējums, jo garšīgāks saldējums! Es saputoju saldo krējumu ar parasto mikseri, man tas aizņem aptuveni piecas minūtes.
Nav nepieciešams sasniegt stadiju, kad saldais krējums ir saputojies stingrās putukrējuma putās.
Vienkārši izvelciet caur putukrējumu ar karoti, ja karotes radītajā bedrīte neaiztek, tad esat pabeidzis. Triks: lai krēmu ātri saputotu, saldajam krējumam jābūt ļoti labi atdzesētam.
Pievienoju 250 g iebiezinātā piena, pēc izvēles vanilīnu.
Jūs varat apstāties pie šīm sastāvdaļām un neko vairāk nepievienot. Bet, man būs saldējums pieaugušajiem, vēlos pārsteigt draudzenes: pievienoju 250 ml. šampanieti. Ak, un manas meitenes būs sajūsmā par šādu saldējumu!
Sajauc ar mikseri pirmajā ātrumā, lej veidnēs un sasaldē līdz sacietē. Nebūs kristāli!
Ja gatavojat bērniem, tad tikai krējumu, iebiezinātu pienu, vaniļu. Iegūstiet īstu saldējumu. Dekorē pēc vēlēšanās: es pievienoju nedaudz zemeņu ievārījuma un skaisti dekorēju ar ķiršiem un jasmīna ziediem. Manuprāt, apkalpošana nav sliktāka par restorānu. Piekritīsiet?!
Tevi noteikti interesēs
- “Ir noticis kaut kas dīvains!”: influencerim Dāvidam dārzā uzradies kaut kas gigantisks (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Izskan informācija vai no augusta veikali saīsinās darba laiku dēļ alkohola ierobežojumiemby Sandra Vīgante
- Jūlijā palikušas tikai 2 dienas, lai izraktu sīpolus: nepalaidiet garām šo brīdiby Laura Andersone