Pagatavošanas gaita:
Ņemam 500 g krējuma ar 33% tauku, var arī ņemt 23%. Bet jo treknāks saldais krējums, jo garšīgāks saldējums! Es saputoju saldo krējumu ar parasto mikseri, man tas aizņem aptuveni piecas minūtes.
Nav nepieciešams sasniegt stadiju, kad saldais krējums ir saputojies stingrās putukrējuma putās.
Vienkārši izvelciet caur putukrējumu ar karoti, ja karotes radītajā bedrīte neaiztek, tad esat pabeidzis. Triks: lai krēmu ātri saputotu, saldajam krējumam jābūt ļoti labi atdzesētam.
Pievienoju 250 g iebiezinātā piena, pēc izvēles vanilīnu.
Jūs varat apstāties pie šīm sastāvdaļām un neko vairāk nepievienot. Bet, man būs saldējums pieaugušajiem, vēlos pārsteigt draudzenes: pievienoju 250 ml. šampanieti. Ak, un manas meitenes būs sajūsmā par šādu saldējumu!
Sajauc ar mikseri pirmajā ātrumā, lej veidnēs un sasaldē līdz sacietē. Nebūs kristāli!
Ja gatavojat bērniem, tad tikai krējumu, iebiezinātu pienu, vaniļu. Iegūstiet īstu saldējumu. Dekorē pēc vēlēšanās: es pievienoju nedaudz zemeņu ievārījuma un skaisti dekorēju ar ķiršiem un jasmīna ziediem. Manuprāt, apkalpošana nav sliktāka par restorānu. Piekritīsiet?!
Tevi noteikti interesēs
- Sātīgs un nedārgs ēdiens, kas garšo visai ģimenei: kartupeļu pankūkas ar siera cepurīti
- Pensionāre iemācīja, kā pareizi izvēlēties banānus – izrādās, daudzi kļūdās, nepamanot vienu detaļu
- No 9. novembra trīs zodiaka zīmēm dzīve sāks mainīties uz labo pusi
- “Ir pienācis eirorudens”: ko tas nozīmē un ko mums sola meteorologi jau pavisam drīz
- Istabas sildīšanas veids, kas ziemā var ievērojami palielināt jūsu elektrības rēķinus
- Mana omīte bija izlēmusi atrast darbu – viņai izteica piedāvājumu, bet beigu beigās ne darba, ne naudas













