Nekādas cietes, man cits noslēpums: kā sabiezināt pat ļoti šķidru ievārījumu pīrāgu un bulciņu pildījumam (darba metode)

Dažreiz, piemēram, steidzami nepieciešams pildījums pīrāgam. Un ledusskapī ir ievārījums “garlaicīgs”, bet tas ir ļoti šķidrs, kas nekādā gadījumā nepaliks pīrāga iekšpusē. Ko darīt? Galu galā tieši tas notiek visbiežāk. Biezais ievārījums vai marmelāde ātri beidzas, bet, ja ir palicis šķidrums, tad neviens vairs negrib ēst, un nav kur pievienot (izņemot varbūt kompotam). Es atradu patiešām efektīvu veidu, kā sabiezināt pat visšķidrāko ievārījumu un vēl izmantot to pildījumam.

Daudzi cilvēki pievieno cieti. Protams, var izmantot arī cieti. Bet tomēr pildījums “aizbēg”, un pildījumā vienmēr var just cieti, pat ja pievieno nedaudz (personīgi man šī metode nepatīk).

Tāpēc es padalīšos ar savu. Kā piemēru es jums parādīšu aprikožu ievārījumu. Pīrāgi un maizītes ar šo ievārījumu ir ļoti garšīgi. Bet, lai tas “neaizbēgtu”, ar to ir nedaudz jāpastrādā.

Paņemu nepilnu glāzi ievārījuma (~200 ml) un lieku katliņā. Vēlams ņemt katlu ar biezu dibenu, lai ievārījums nepiedeg. Ja ievārījums ir no ledusskapja, tas ir nedaudz jāuzsilda.

Un tagad manna. Nepabeigtai šī ievārījuma glāzei pievienoju apmēram tējkaroti.

Apmaisu un atstāju uz 20 minūtēm, lai manna nedaudz uzbriest. Protams, ievārījumā to var uzreiz pamanīt.

Bet pagaidiet – gatavā veidā (un pašā pildījumā) jūs neredzēsiet un “nedzirdēsiet” mannu” Jūs to nemaz nevarēsiet sajust.

Ja ievārījums ir par šķidru, tad mannu pievienoju vairāk uz glāzi (apmēram ēdamkaroti).

Ir pagājušas 20 minūtes.

Lasi vēl: Īsta princese – pieaugusī Pugačovas un Galkina meita pārsteidza ar savu šarmu fotogrāfijā

Uzlieku katlu uz uguns, uzvāru un vāru 2 minūtes.

Pēc tam ievārījums ir jāatdzesē. Un jūs varat pagatavot pīrāgu vai bulciņas.

Lasi vēl: Sieva uzzināja, ka vīram ir mīļākā, un uzdāvināja viņam dzimšanas dienas dāvanu, kuru viņš nekad neaizmirsīs

Un lūk, jums sanāks ļoti gardas bulciņas, ruletes, utt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment