Nelaimes koridors: kuras zodiaka zīmes pēc Mēness aptumsuma riskē zaudēt visu

2024. gadā aptumsuma koridors sāksies ar supermēneša iestāšanos 18. septembrī un ilgs līdz 2. oktobrim. Eksperti pastāstīs, kurām trim zodiaka zīmēm Mēness aptumsuma koridora laikā draud risks zaudēt visu.

Zodiaka zīme Zivis: jums nāksies pārvarēt sevi

Aptumsuma koridora laikā, kas sākas 18. septembrī, Zivīm būs smagi jāstrādā. Šīs zīmes pārstāvjus šad un tad pārņems slinkums un kārdinās mīksts dīvāns, taču viņiem nekad nevajadzētu izvairīties no darba. Mēness aptumsumu periodā rudenī Zivis var ielikt attīstības pamatus diviem gadiem uz priekšu, un, ja tās šo brīdi palaidīs garām, tad šajos divos gados tām nāksies strādāt vēl vairāk, lai kaut ko sasniegtu.

No 18. septembra līdz 2. oktobrim Zodiaka zīmes Zivīm var būt nervu sabrukumi. Viņiem šķitīs, ka lietas nebeidzas un visa pasaule ir vērsusies pret viņiem. Svarīgākais ir savākties un nepadoties emocijām. Visticamāk, šis periods būs viens no grūtākajiem pēdējos gados, taču Zivīm pietiks spēka to pārvarēt.

Dvīņu zodiaka zīme: tev vajadzētu padomāt par savu veselību

2024. gada aptumsuma koridora laikā Dvīņi izjutīs spēcīgu fizisku vājumu, nav izslēgts, ka viņi var pat sas***t, tāpēc šajā periodā ir nepieciešams ieklausīties savā ķermenī un rūpēties par veselību. Šai zodiaka zīmei vajadzētu padomāt par atvaļinājumu un atlikt svarīgas lietas. No 18. septembra līdz 2. oktobrim aptumsuma koridora laikā Dvīņiem vajadzētu izvairīties no nopietnām sarunām, strīdiem ar tuviniekiem un attiecību noskaidrošanas.

Šī zvaigznāja pārstāvji būs emocionāli nestabili, tāpēc viņiem labāk turēt muti aizvērtu, lai neteiktu pārāk daudz.

Lasi vēl: Šampinjonus nedrīkst mazgāt ar ūdeni: palīdzēs milti un dvielis — visi netīrumi noiet vienā acumirklī

Tāpat Dvīņi nedrīkstētu atstāt novārtā savu drošību un nodarboties ar ekstrēmiem sporta veidiem, jo aptumsuma koridora laikā šādi hobiji var viegli novest pie nopietnām traumām.

Strēlnieka zodiaka zīme: tev jādomā par nākotni

2024. gada aptumsuma koridors atvērs Strēlniekiem acis uz svarīgām lietām. Visticamāk, šīs zodiaka zīmes pārstāvji nevēlēsies kaut ko mainīt savā dzīvē, bet viņiem tas būs nepieciešams. No 18. septembra dzimušajiem zem Strēlnieka zīmes vajadzētu nopietni padomāt par nākotni un sākt pieņemt svarīgus lēmumus.

Protams, ne viss tiks dots viegli, bet ceļš uz panākumiem nav viegls, tāpēc viņiem nāksies smagi strādāt. Līdz 2. oktobrim Strēlniekiem būs jāatliek ballītes un tikšanās ar draugiem, un vislabāk pavadīt laiku mājās ar ģimeni.

Lai nekļūtu par situācijas ķīlnieku, tev jāpārdomā visas darbības vairākiem soļiem uz priekšu. Neskatoties uz to, ka rudens aptumsuma koridora periods Strēlniekiem būs ļoti grūts, tas sniegs daudz jaunu iespēju, kuras noteikti vajadzētu izmantot. Un tad dzīve būs jaunu krāsu pilna!

Lasi vēl: Kā stādīt peonijas rudenī. Pavasarī ziedi uzziedēs 2 nedēļas agrāk

Protams, katrs pats lemj savu likteni, taču neaizmirstiet, ka zvaigznes var jums parādīt pareizo ceļu uz panākumiem un brīdināt par briesmām. Mēs ceram, ka mūsu prognozes jums būs noderīgs un jūs būsiet gatavi sagaidīt aptumsuma koridoru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment