Ņemiet vērā: svarīgākie astroloģiskie notikumi 2023. gadā

Plutons Ūdensvīram 23. martā

23. martā Plutons atradīsies Ūdensvīrā. Laiks atrast stabilitāti, izveidot spēcīgāku un uzticamāku pamatu. Patiesība un godīgums būs par īpašu cenu. Cilvēce tieksies uz labestību un jauniem sociālajiem procesiem, vēsturiskām pavērsienām.

Apjukums no Jupitera Vērsim

16. maijā Jupiters atradīsies Vērsī. Cilvēki pārstās steigties un mazāk sapņot, virzoties uz praktiskumu. Šis ir laiks, kad daudzi atvērs bankas kontus, iegādāsies jaunu māju, pāries uz stabilāku darbu, leģitimizēs personiskās attiecības.

Ir svarīgi pievērst uzmanību savai veselībai un rūpēties par sevi, dodoties uz masāžu, baseinu, sporta zāli. Iziet medicīnisko pārbaudi. Pasaule šajā periodā var piedzīvot finanšu nestabilitāti un inflāciju. Taču 1. jūnijā situācija uzlabosies un izlīdzināsies.

LASI VĒL: Kāpēc 40 gadus vecas, nobriedušas sievietes izlemj dzemdēt bērnus?

Vasaras mīlestība no Venēras retrogrādās

Venera atgriezīsies 22. jūlijā un šajā laikā atradīsies Lauvā. Šis ir savstarpējas mīlestības satricinājuma laiks, vēlme būt pārī un saprast partneri. Galvenais ir nevis kļūt par egoistu, bet iemācīties spert soli uz priekšu.

Aptumsumi 2023. gadā

 

2023. gada pirmais Saules aptumsums notiks 20. aprīlī Auna zīmē. Šajā laikā cilvēki pārstās rūpēties par to, ko par viņiem domā citi, un katrs kļūs par sevi, nometot masku.

Nākamais aptumsums ir Mēness aptumsums Skorpiona zvaigznājā 5. maijā. Ir svarīgi ļauties situācijām un paļauties uz likteni.

14. oktobrī ir Saules aptumsums Svaru zīmē, bet 28. oktobrī – Mēness aptumsums Vērša zīmē. Abi šie aptumsumi nonāks Veneras aizgādībā un palīdzēs mums ieraudzīt dzīves, attiecību un sevis patieso skaistumu.

Gada noslēdzošais retro akords

Gada lielais fināls būs Merkura retrogrāds Strēlnieka zīmē no 13. decembra. Ārējo un iekšējo izmaiņu laiks, vērtību pārkonfigurēšana un pārskatīšana.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment