Slāni ieziež ar izkausētu sviestu. Katru kārtu pārkaisa ar sīpoliem.
Vispirms mēs to satinam un pēc tam satinam gliemeža formā.
Atstājiet 4 gliemežus ledusskapī uz 10 minūtēm.
Lasi vēl: Tagad jums vairs nav jātīra vannas istaba līdz spēku izsīkumam; Mana paštaisītā pasta 5 minūšu laikā padarīs to atkal tīru un spīdīgu
Gliemežus ar rullīti izrullē apmēram 6-8 mm biezumā.
Uzkarsē pannu ar augu eļļu un apcep plātsmaizes 7 minūtes no abām pusēm.
Plātsmaizes ir garšīgas un sātīgas, turklāt lētas!
Vai jums patika recepte?
Produktu saraksts:
· 1 kg sīpolu;
· 500 ml ūdens;
· 1 tējk. sāls;
· 100 gr. sviests;
· 1-2 ēd.k. milti.
Lasi vēl: Kāpēc nekad nedrīkst izliet ūdeni, kurā vārījāt olas
Sīpoli ir bagāti ar vitamīniem un antioksidantiem, piemēram, C vitamīnu un flavonoīdiem, kas piešķir papildu uzturvērtību ēdienam, padarot to veselīgāku. Pievienojot sīpolu mīklai, jūs ne tikai uzlabojat garšu, bet arī piešķirat ēdienam aromātu, tekstūru un uzturvērtību, padarot to īpaši garšīgu un pilnīgāku.
Sagriezts sīpols piešķir mīklai interesantu tekstūru. Cepšanas laikā sīpoli kļūst mīksti, bet saglabā savu struktūru, kas pievieno mīklas izstrādājumam papildus sulīgumu un tekstūras kontrastu.
Labu apetīti!