Ņemu 1 kg sīpolu un pagatavoju garšīgu ēdienu pie tējas. Šie gliemeži izskatās skaisti un ir ļoti garšīgi

Slāni ieziež ar izkausētu sviestu. Katru kārtu pārkaisa ar sīpoliem.

Vispirms mēs to satinam un pēc tam satinam gliemeža formā.

Māsas smalkā ballīte Mežaparka kafejnīcā līdz galām parādīja patieso situāciju ģimenē; Par notikušo radi vēl tagad runā ar nopūtu

Atstājiet 4 gliemežus ledusskapī uz 10 minūtēm.

Lasi vēl: Tagad jums vairs nav jātīra vannas istaba līdz spēku izsīkumam; Mana paštaisītā pasta 5 minūšu laikā padarīs to atkal tīru un spīdīgu

Gliemežus ar rullīti izrullē apmēram 6-8 mm biezumā.

Uzkarsē pannu ar augu eļļu un apcep plātsmaizes 7 minūtes no abām pusēm.

Plātsmaizes ir garšīgas un sātīgas, turklāt lētas!

Vai jums patika recepte?

Produktu saraksts:

· 1 kg sīpolu;
· 500 ml ūdens;
· 1 tējk. sāls;
· 100 gr. sviests;
· 1-2 ēd.k. milti.

Lasi vēl: Kāpēc nekad nedrīkst izliet ūdeni, kurā vārījāt olas

Sīpoli ir bagāti ar vitamīniem un antioksidantiem, piemēram, C vitamīnu un flavonoīdiem, kas piešķir papildu uzturvērtību ēdienam, padarot to veselīgāku. Pievienojot sīpolu mīklai, jūs ne tikai uzlabojat garšu, bet arī piešķirat ēdienam aromātu, tekstūru un uzturvērtību, padarot to īpaši garšīgu un pilnīgāku.

Sagriezts  sīpols  piešķir mīklai interesantu tekstūru. Cepšanas laikā sīpoli kļūst mīksti, bet saglabā savu struktūru, kas pievieno mīklas izstrādājumam papildus sulīgumu un tekstūras kontrastu.

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment