Visas sastāvdaļas kārtīgi sakuļam ar iegremdējamo blenderi līdz viendabīgai masai.
Olu dzeltenumus sajaucam ar pienu istabas temperatūrā.
Visas sastāvdaļas samaisām ar putojamo slotiņu.
Vēlreiz pievienojam izsijātus miltus.
Vispirms ievietojam biezpiena mīklu veidnē, bet pēc tam pārlejam to ar piena maisījumu.
Cepam cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 25-30 minūtes. Gatavību pārbaudām ar koka iesmiņu.
Pasniedzam pīrāgu pēc tam, kad tas ir atdzisis un nedaudz sablīvējies.
Sastāvdaļas:
* 500 grami biezpiena;
* 2 olu baltumi;
* 100 grami cukura;
* 4 ēdamkarotes miltu;
* 100 mililitri piena;
* 1 citrona miziņa;
* 2 olu dzeltenumi;
* 100 mililitri piena;
* 2 ēdamkarotes miltu;
* 0,5 tējkarotes cepamā pulvera.
Šis konditorejas izstrādājums lieliski sader ar tasi kafijas vai tējas un kļūst vēl garšīgāks otrajā dienā pēc pagatavošanas.
Ja tev noderēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par taviem komentāriem, īpaši, ja esi saldummīlis!
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs un laika ziņu apskatnieks, izteica trīs iespējamos ziemas 2025-2026 scenārijus un pastāstīja, cik patiesas mūsdienās ir tautas zīmes
- Neparasti biezpiena plācenīši bez miltiem un olām – tie nepielīp pie pannas
- Likumsargs paskaidroja, kuri autovadītāji uz ceļa vienmēr piesaista ceļu ekipāžas uzmanību
- Atraktīvā Gundega Skudriņa parāda, cik ekskluzīvu dāvanu viņa saņēma savā 50. dzimšanas dienā (+ VIDEO)
- Pa vienam zariņam katrā stūrī – jau gadiem nav tarakānu un viss dzīvoklis ir ļoti smaržīgs
- Pāris nolēma celt māju — sieva uzdeva dizaineriem 4 vienkāršus jautājumus, uz kuriem neviens nespēja atbildēt