Sarkano salātu sīpolu sagriež pusgredzenos. Pārnes bļodā. Un pāris minūtes aplej ar verdošu ūdeni, pēc tam notecina ūdeni un pievieno salātiem.
Bļodā pievienojiet pupiņas bez šķidruma.
Nomazgājiet zaļos sīpolus, nosusiniet un sagrieziet. Smalki sagriežam arī selerijas zaļumus, var ņemt arī dilles un pētersīļus, šai receptei galvenais ir paņemt vairāk zaļumu. Salātiem pievienojam arī zaļumus.
Salātus garšojam ar gatavu mērci ar sinepēm, tieši graudu sinepes padara salātu garšu pikantu, un tos rotā sinepju sēklas.
Pupiņas šajos salātos var būt sarkanas vai baltas. Bet sarkanās pupiņas salātos izskatās košākas un interesantākas.
Lasi vēl: Ja kāds izmet mandarīnu mizas, sit pa rokām! Citrusaugļu mizu izmantošana dārzā
Pupiņu salāti izrādās sātīgi, bet viegli, visi tajos esošie produkti ir veselīgi un nepieciešami mūsu organismam, turklāt tie ir vienkārši un par pieņemamu cenu.