Katrā kultūrā ir ēdieni, kas priecē ne tikai ar savu vienkāršību, bet arī ar oriģinālo izskatu. Eiropā šo recepti izmanto reti, bet ķīniešu sievietes mīl iepriecināt savus mīļotos ar vienkāršu uzkodu.
Vajag tikai vienu lielu sīpolu un burkas vāku!
“Sīpolu zieds” iekaroja mājsaimnieču sirdis
Vai esat jau noguris no sviestmaizēm, un citas uzkodas aizņem pārāk daudz laika? Pirmo reizi ceptu “ziedu” nolēmu pagatavot pēc darba, kad vairs nebija spēka radīt kulinārijas šedevrus.
Es jums parādīšu, kā pagatavot iespaidīgu karsto ēdienu. Pirmkārt, to novērtēs sīpolu gredzenu cienītāji. Speciāls aprīkojums nav nepieciešams, vienkārši paņemiet nazi un burkas vāku.
Ideāla uzkoda, kad nav laika gatavot
Lai pagatavotu, jums ir nepieciešamas tikai dažas sastāvdaļas:
Viens liels sīpols
Ola
Sāls un pipari
Kviešu milti
50 ml piena
Eļļa cepšanai
Ja vēlaties, varat pagatavot mērci, pamatojoties uz krējumu un tomātu pastu.
Process soli pa solim:
Vispirms jums ir nepieciešams nomizot sīpolu un likt to uz vāka. Tas jādara, lai dārzenis nekur nenoripotos.
Sīpolu sagriež ar nazi, bet ne līdz apakšai. Vāks mums palīdzēs ar to, pats nazis apstāsies pareizajā vietā.
Tad sīpolu nedaudz iztaisnojam, lai sanāk kaut kas līdzīgs ziedam. Ievietojiet dārzeņu traukā ar aukstu ūdeni uz stundu.
Atsevišķā bļodā sajauc olas, pienu un garšvielas pēc garšas. Blakus liek miltu šķīvi.
Uzmanīgi izņemiet sīpolu no ūdens. Iemērciet to olā un pēc tam miltos un atkārtojiet divas reizes.
Lasi vēl: Neizmetiet sīpolu mizas: Decembrists aktīvi ziedēs, ja rudenī to barosiet ar šo dabīgo mēslojumu
Uzkarsē eļļu un uz pannas apcep dārzeņus līdz zeltaini brūnai garoziņai. Pasniedziet sīpolu ziedu siltu ar iecienītāko mērci.
Lasi vēl: Kādās stililīgas lietas beidzot jāizmet laukā
Šī ir ne tikai garšīga alternatīva ierastajiem sīpolu riņķiem, bet arī ļoti skaista un vienkārša uzkoda.